‘Now Apocalypse’, o nouă comedie supranaturală Starz

Printre atâtea proiecte Netflix și Hulu, iată că a venit rândul celor de la Starz să ia cuvântul, reprezentanți acestuia anunțând un nou proiect pentru portofoliul postului, o comedie descrisă ca vibrantă, atrăgătoare, pe alocuri mitică și totuși terifiantă – Now Apocalypse.


Descriere: Explorând teme precum identitatea personală în raport cu arta și sexualitatea, Now Apocalypse prezintă povestea lui Ulysses și a prietenilor săi, Carly, Ford și Severine, fiecare dintre cei patru aflându-se în propria goană după iubire, sex și faimă în uimitorul Los Angeles. Printre aventurile amoroase de-o noapte oferite de numeroasele aplicații așa zis romantice, Ulysses devine din ce în ce mai tulburat de visele sale premonitorii, ajungând să se întrebe dacă există cu adevărat o conspirație macabră ce ia amploare sau este doar prea drogat?

Creată și regizată integral de Gregg Araki, Now Apocalypse a primit o comandă de 10 episoade a căror producție este programată a începe în perioada următoare. Alături de Araki, în calitate de producători executivi vor mai fi Steven Soderbergh, Gregory Jacobs și Karley Sciotino. Scenariul va fi scris de Araki și Sciotino, Karley fiind recunoscută pentru rubrica despre sex pe care o are la Vogue și de asemenea ca producător la Viceland pentru proiectul ‘Slutever’. Cei de la Starz nu au întârziat nici cu anunțul distribuției, actorii Avan Jogia, Kelli Berglund, Beau Mirchoff și Roxane Mesquida fiind atașați proiectului în calitate de protagonist/series regulars.

  • Avan Jogia aka Ulysses: recent ajuns în Los Angeles și străduindu-se să își găsească propriul loc în lume, Ulysses este un pasionat al experiențelor noi, recunoscând că a avut dintotdeauna o atracție pentru necunoscut. Tulburat și vizibil afectat de coșmarurile sale recurente, el crede ca acestea sunt mai mult decât simple vise, fiind mai degrabă premoniții cu privire la o conpirație macabră care se petrece deja.
  • Kelli Berglund aka Carly: o actriță în devenire, Carly este cea mai bună prietenă a lui Ulysses.
  • Beau Mirchoff aka Ford: un scenarist aspirant, Ford este colegul de apartament al lui Ulysses.
  • Roxane Mesquida aka Severine: pragmatică și sigură pe sine, Severine este teoretician în domeniul astro-biologiei. 

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s