Shooter – 3×01 ‘Backroads’ / Promo-uri / Poze Promotionale

Cu Bob Lee răpit de Solotov, Julie și Isaac fac echipă pentru a-l salva pe acesta la timp. Nadine îl confruntă pe Hayes cu privire la Atlas și noi informații despre Earl Swagger, tatăl lui Bob Lee ies la iveală, stabilind astfel cursul unei noi misiuni.

Scenariul sezonului 3 este inspirat din volumul Black Light, al doilea titlu al seriei semnate de Stephen Hunter. Încercând să finalizeze şi treacă peste cele întâmplate în S2, lui Bob Lee i se dezvăluie noi informaţii despre moartea tatălui său, misterul din jurul decesului lui Earl conducând la o nouă conspiraţie în a cărui centru se va afla, încă o data, Swagger. Noua poveste începe în prelungirea finalului sezonului 2, neexistând vreun salt temporal între evenimente.


Promo 5

Promo 4: Family First

Promo 3: Truth

Promo 2

Promo 1

2 thoughts on “Shooter – 3×01 ‘Backroads’ / Promo-uri / Poze Promotionale

    1. Atat filmul cat si serialul au la baza scenariului seria de carti semnata de Stephen Hunter si nicio legatura din punct de vedere narativ. Serialul nu este vreun prequel/sequel al filmului. Singura legatura per se ar fi ca Mark Wahlberg este unul dintre producatorii executivi al serialului, dar atat.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s