Paul Wesley se alătură distribuției ‘Tell Me A Story’

Lucrurile merg bine pentru protagoniștii The Vampire Diaries, după anunțul noului proiect al lui Ian Somerhalder la Netflix, fanii lui Paul Wesley au și ei un motiv de bucurie, actorul urmând să revină cât de curând pe micile ecrane într-un nou proiect, mai exact în thrillerul psihologic Tell Me a Story.

Descriere: Plasat în New Yorkul contemporan, sezonul 1 se va axa pe poveștile Cei trei purceluși, Scufița Roșie și Hansel și Gretel, Tell Me a Story fiind descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor trei tituri într-un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.

Un nou rol aduce cu el și o schimbare, Paul urmând să îl interpreteze pe Eddie, un infractor mărunt și un tip temperamental, problemele sale cu alcoolul și drogurile nefăcând decât să îi alimenteze starea. Eddie își formează trifecta ocupațională fiind barman, dealer de droguri, dar și hoț alături de fratele său mai mare, Mitch.

Paul Wesley li se alătură în distribuție recent anunțaților Billy Magnussen, Kim Cattrall și Danielle Campbell. Creat de Kevin Williamson, din echipa de producție mai fac parte Aaron Kaplan, Dana Honor și Liz Friedlander, cea din urmă fiind și regizor pentru primele două episoade ale proiectului.

După finalizarea The Vampire Diaries în 2017, Wesley s-a concentrat în principal pe teatru, jucând în piesele Cal in Camo și Zurich, filmând ulterior pentru miniseria Netflix, Medal of Honor (2019).


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

2 thoughts on “Paul Wesley se alătură distribuției ‘Tell Me A Story’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s