Tell Me A Story: James Wolk și Dania Ramirez se alătură distribuției

Tell Me A Story continuă să fie în atenția noastră și după anunțul distribuirii lui Paul Wesley, la nici 24 de ore, cei de la CBS All Access comunicând venirea în proiect a lui James Wolk și a Daniei Ramirez.

Descriere: Plasat în New Yorkul contemporan, sezonul 1 se va axa pe poveștile Cei trei purceluși, Scufița Roșie și Hansel și Gretel, Tell Me a Story fiind descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor trei tituri într-un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.

  • James Wolk aka Jordan: un tânăr idealist și un restaurator de succes din mărețul New York. În momentul în care inimaginabilul se produce, viața lui Jordan se destramă luând-o pe o pantă descendentă care îl conduce treptat spre nebunie, riscând astfel să piardă totul – de la roadele muncii sale și până la propria persoană.
  • Dania Ramirez aka Hannah: o tânără veteran reîntoarsă pe meleagurile natale, aducând cu ea traumele și cicatricile suferite în luptă. Într-o încercare de a-și reclădi viața dorind un nou început, Hannah revine în New York, însă lucrurile capătă o noua turnură în momentul în care fratele înstrăinat o sună pentru a-i cere ajutorul, începând astfel o goană pentru supraviețuire.

James Wolk este un cunoscut al telespectatorilor CBS, actorul putând fi urmărit în drama Zoo și comedia The Crazy Ones în care a jucat alături de Robin Williams și Sarah Michelle Geller. Recent, Wolk a avut o serie de roluri recurring în Goliath și Billions. Dania Ramirez vine după un alt rol de poveste, actrița interpretând-o pe Cenușăreasa în ultimul sezon al dramei Once Upon a Time. În palmaresul acesteia se mai înscriu roluri în Devious Maids și Heroes.

Wolk și Ramirez li se alătură în distribuție recent anunțaților Billy Magnussen, Kim Cattrall, Danielle Campbell și Paul Wesley. Creat de Kevin Williamson, din echipa de producție mai fac parte Aaron Kaplan, Dana Honor și Liz Friedlander, cea din urmă fiind și regizor pentru primele două episoade ale proiectului.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

One thought on “Tell Me A Story: James Wolk și Dania Ramirez se alătură distribuției

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s