Netflix reînnoiește ‘Lucifer’ cu sezonul 4

Și Diavolul are parte de miracole! După o lună de angoasă pentru fanii serialului și nenumărate zvonuri, iată că Netflix dă verdictul final în privința Lucifer, reprezentanții platformei de streaming anunțând în urmă cu câteva minute achiziționarea proiectului și reînnoirea aferentă cu noi episoade.

Fără vreo oferta clară din partea vreunei televiziuni, bătălia pare a se fi dat între Netflix, Amazon și Hulu, cele trei mai companii de conținut streming online din Statele Unite ale Americii. O dată cu achiziționarea titlului vin și veștile bune pentru abonații Netflix de pretutindeni, în perioada următoare Lucifer urmând să devină disponibil în toate statele în care platforma media s-a extins în urmă cu mai bine de doi ani.

Lucifer este al treilea serial anulat sezonul acesta care a reușit să fie salvat și reînnoit, după Brooklyn Nine-Nine și The Expanse. Se pare că Netflix nu se oprește aici, fiind încă în negocieri cu studiourile ABC pentru achiziționarea dramei politice Designated Survivor, urmând să așteptăm cât de curând un verdict și pentru proiectul ce îl are protagonist pe Kiefer Sutherland.

Anularea Lucifer a fost anunțată în urmă cu o lună de cei de la Fox, vestea venind ca un șoc atât pentru fani cât și pentru echipa din spatele serialului. La scurt timp de la comunicarea acesteia, fanii s-au mobilizat pe rețelețe sociale deschizând mai multe petiții și utilizând #SaveLucifer, aceștia fiind susținuți de actorii din distribuție și chiar membrii ai echipei de producție.

Descriere: Ecranizare a benzilor desenate DC Comics, protagonistul acestui serial este nimeni altul decât însuşi Lucifer, Stăpânul Întunericului care, nefericit şi plictisit de monotonia din Infern, decide să-şi abandoneze regatul venind pe pământ şi stabilindu-se în Los Angeles, unde îşi deschide propriul bar de noapte, LUX. Ca lucrurile să fie mai interesante, în urma unor împrejurări nefericite, Lucifer ajunge să fie consultant pentru LAPD lucrând alături de detectiva Chloe Decker, punându-şi la dispoziţia poliţiei expertiza şi talentele sale…unice.

Conform celor de la TvLine, sezonul 4 are o comandă de 10 episoade. Este așteptat un comunicat al reprezentanților Netflix în privința numărului oficial de episoade comandate și a perioadei în care acestea vor fi lansate. În România, Lucifer este disponibil integral pe Netflix.


5 thoughts on “Netflix reînnoiește ‘Lucifer’ cu sezonul 4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s