Ben Daniels se alătură distribuției ‘The Crown’

Un nou nume se alătură distribuției celui mai nou sezon The Crown, reprezentanții Netflix dezvăluind că actorul Ben Daniels îl va înlocui în sezonul 3 pe Matthew Goode în rolul lui Anthony Armstrong-Jones, soțul prințesei Margarest – rol preluat la rândul său de către Helena Bonham Carter.

Filmările sezonului 3 au fost anunțate a începe luna viitoare, o premieră fiind pregatită pentru prima parte a lui 2019. Povestea noilor episoade va începe în 1963 și va acoperi o gamă largă de evenimente precum câștigarea Campionatului Mondial de Fotbal 1966 de Anglia sau chiar ascensiunea trupei muzicale Beatles. Este de asemenea confirmată introducerea în povestea regală a Camillei Parker Bowles, ducesă de Cornwall și actuala soție a Prințului Charles.

Pentru cuplul Margaret/Anthony Armstron-Jones, anii ’60 nu au fost unii ușori, pe lângă cei doi copii născuți în această perioadă, mariajul lor începând să fie unul problematic din cauza nopților pierdute și al stilului de viață petrecăreț al prințesei precum și a imoralității sexuale și a scandalurilor în centrul cărora s-a aflat Anthony. La începutul decadei, acesta s-a alăturat echipei de la The Sunday Times Magazine în calitate de consultant artistic.

Recent, Ben Daniels a putut fi urmărit alături de Alfonso Herrera în sezonul secund al dramei The Exorcist actorul interpretându-l pe preotul Marcus Keane. Anterior lui Daniels, pentru sezonul 3 al dramei istorice Netflix au mai fost anunțați Tobias Menzies în rolul Prințului Philip și Olivia Colman care va prelua personajul Reginei Elisabeta a II-a de la Claire Foy.

Cele două sezoane The Crown sunt disponibile pe Netflix.


-Ben Daniels:
„Am urmărit cu sufletul la gură primele două sezoane The Crown și sunt extrem de încântat să mă alătur distribuției acestui serial incredibil. Snowdon a fost un bărbat atât de dinamic și complex, așa că aștept cu nerăbdare să interpretez rolul lui.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s