‘The Man in the High Castle’ reînnoit cu sezonul 4 (?)

Fără prea multe informații despre premiera noilor episoade, via Production Weekly pare că cei de la Amazon au reînnoit în secret drama distopică The Man in the High Castle cu un nou sezon, 4. Conform informațiilor publicate de aceștia, noile episoade urmează a intra în producție la mijlocul lunii septembrie, finalizându-se abia în februarie 2019.

Lansat în 2015 și apreciat de critici,  cu un scenariu ce are la bază volumul omonim scris şi publicat de Philip K. Dick în 1962, The Man in the High Castle, prezintă o istorie alternativă a ordinii mondiale şi ceea ce s-ar fi întâmplat dacă Puterile Axei ar fi câştigat cel De-al Doilea Război Mondial, cum ar fi divizat acestea Statele Unite ale Americii în două puteri şi anume Marele Regat Nazist, respectiv Statele Japoniei Pacifice. Povestea prezintă personaje din ambele tabere, arătând cum destinul acestora se intersectează după ce iau contact cu o serie de materiale de propagandă care ilustrează o istorie total diferită de cea în care ei trăiesc.

Fără o dată confirmată, cei de la Amazon au anunțat anterior că sezonul 3 urmează a fi lansat anul acesta. Tot PW au anunţat în avans şi reînnoirea Better Call Saul, Preacher, Ransom ș.a..

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s