Schimbări în distribuția ‘Dynasty’

Ca orice serial de la The CW se pare că și Dynasty trece prin același proces de reorganizare a distribuției, una dintre principalele întrebări puse după finalul sezonului 1 fiind cine va reveni pentru cel de-al doilea capitol al poveștii miliardarilor Carringtons?

Fără un comunicat oficial pentru moment venit din partea postului de televiziune, actrița Nathalie Kelley, interpreta lui Cristal a confirmat zilele acestea pentru E! News că nu va reveni pentru sezonul 2, însă nu a putut spune cu exactitate dacă personajul său este cu adevărat mort, dispărut sau în vreo coma tipică acestui tip de soap operas.

Zvonuri cu privire la o posibilă plecare din distribuție au apărut încă de luna trecută când cei de la The CW au lansat primul banner promotional pentru sezonul 2, locul lui Kelley fiind ocupat de Nicollete Sheridan, recent promovată la series regular/protagonist pentru noile episoade. Chiar și așa, până acum s-a mers pe ideea unei strategii de marketing, situația lui Cristal fiind unul dintre cliffhangere principale ale finalului de sezon 1.

Descriere: Reboot al telenovelei cu acelaşi nume din anii ’80 şi avându-i protagonişti pe membrii a două din cele mai înstărite familii din America, Carrington şi Colby, Dynasty prezintă disputele acestora în ceea ce priveşte averea, puterea, descendenţii şi moştenirea. Noua poveste este scrisă din perspectiva a două femei rivale şi anume Fallon Carrington, fiica miliardarului Blake şi a lui Cristal, viitoare sa mamă vitregă, o femeie hispanică din clasa de mijloc a societăţii. Viaţa miliardariilor, a acelor 1% care conduc întreaga planetă, este una cu adevărat atrăgătoare însă dedesubturile acesteia, în spatele uşilor închise şi dincolo de lumina reflectoarelor stau corupţia, şantajul şi compromisurile. Povestea originală l-a avut protagonist pe Blake Carrington, un magnat în domeniul petrolier, a cărui fiică, Fallon, o ura şi o detesta pe mult mai tânăra secretară a sa, Krystle Jennings, pe care acesta o ceruse în căsătorie. Actori din proiectul original îşi vor face apariţia în serial.

Dynasty revine cu noi episoade începând cu 12 octombrie. În România, sezonul 1 este disponibil pe platforma online Netflix.


-Nathalie Kelley:
“I haven’t read anything for season 2. I know that I end up with a gunshot wound and in a fire at the end of season 1, and I know that I won’t be filming season 2. I won’t be returning for season 2…I don’t know storyline[-wise] what they’ll do. Is it a coma? Is it death? Is it who knows? I actually don’t know. But I know that I’m not going to Atlanta in July, that I’m staying here [in L.A.], and I’ve got my life back.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s