‘Three Wishes’, o colaborare Netflix cu autoarea Liane Moriarty

După succesul înregistrat de HBO cu ecranizarea volumului Big Little Lies, un nou roman semnat de Liane Moriarty își face loc pe micul ecran, cei de la Netflix obținând în parteneriat cu studiourile EveryWhere, drepturile pentru adaptarea titlului Three Wishes.

Fără prea multe informații dezvăluite, scenariul urmează să fie scris de Lila Feinberg, Liane Moriarty fiind producător executiv alături de Mazza și David Calvert-Jones, din partea studiourilor EveryWhere. Pentru moment, niciun actor nu a fost atașat proiectului care va intra în producție în 2019.

Descriere: Three Wishes prezintă povestea a trei surori și a felului în care viața acestora se intersectează în timpul unei nunți glamour și a unui weekend fastuos care se sfârșește printr-o tragedie șocantă. Secretele par a ieși la suprafață iar legătura dintre cele trei surori este pusă la încercare în momentul in care noile informații aflate ce dezvăluie un mister și le amenință relația, promite să zguduie viața și existența fiecăreia dintre ele.

Editura Trei a tradus și publicat în limba română o parte dintre volumele semnate de Liane Moriarty. Acestea pot fi găsite aici.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Three Wishes


Mazza Calvert-Jones, CEO EveryWhere Studios:
“We are thrilled to work with Liane and Lila on this fresh and relatable story about three sisters and their flawed yet wonderful dynamic as they navigate through life. As soon as Karen came on board she identified this story as one that would have broad audience appeal and provide three strong roles for female actors.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s