Noi actori pentru distribuția ‘Tell Me A Story’

Cu un panel pregătit pentru ediția de anul acesta a convenției Comic-Con de la San Diego, cei de la CBS All Access au anunțat numele a patru noi actori ce li se vor alătura lui Paul Wesley, James WolkKim Catrall și Danielle Campbell în thrillerul psihologic semnat de Kevin Williamson, Tell Me A StorySam Jaeger, Zabryna Guevara, Dorian Missick și Davi Santos.

Descriere: Plasat în New Yorkul contemporan, sezonul 1 se va axa pe poveștile Cei trei purceluși, Scufița Roșie și Hansel și Gretel, Tell Me a Story fiind descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor trei tituri într-un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.

  • Sam Jaeger aka Tim: recent rămas văduv și încercând să depășească moartea soției sale, Tim speră ca mutarea la New York alături de fiica sa Kayla, să îi ofere șansa unui nou început. Disperat să treacă peste pierderea suferită, acesta se afundă în muncă neglijându-și fiica la rândul său suferindă, distanțându-se pe zi ce trece unul de altul.
  • Zabryna Guevara aka Renee Garcia: recunoscută pentru duritatea și meticulozitatea cu care își tratează cazurile, Renee nu este lipsită de empatie cum s-ar crede, ci mai degrabă este genul de detectiv care se încrede în instinctele sale în ciuda faptului că recunoaște validitatea și importanța dovezilor fizice – pe scurt, detectivul pe care și l-ar dori oricine la conducerea cazului său.
  • Dorian Missick aka Sam: liderul unui grup criminal, calculat și subapreciat, Sam a reușit să își desfășoare până acum fără probleme activitățile ilegale, fiind decis să facă tot ce îi stă în putere ca lucrurile să continue fără probleme.
  • Davi Santos aka Gabe: un tânăr vulnerabil și cu probleme de abandon care, atunci când singura sa rudă, Hannah, se înrolează în armată, pentru a nu se confrunta cu realitatea dură, se pierde într-o viață promiscuă, condusă de droguri și sex. În momentul în care se găsește într-o situație aparent fără de scăpare, Gabe apelează la sora sa, cei doi pornind într-o adevărată cursă pentru supraviețuire.

Creat de Kevin Williamson, din echipa de producție mai fac parte Aaron Kaplan, Dana Honor și Liz Friedlander, cea din urmă fiind și regizor pentru primele două episoade ale proiectului. Mai multe informații despre personajele celorlalți actori atașați distribuției puteți citi aici.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s