Arrow, sezonul 7: Ce știm până acum?

Cu doar câteva zile înainte de convenția Comic-Con din San Diego unde echipa Arrow s-a anunțat în număr mare, iată ce știm până la acest moment despre noul sezon. Un material special dedicat panelului Arrow urmează să fie publicat weekendul acesta.

– premieră S7 anunțată pentru 15 octombrie 


Titluri: 7×01 ‘Inmate 4587’ / 7×02 ‘Longbow Hunters’

->actorii Willa Holland (aka Thea Queen) și Paul Blackthorne (aka Quentin Lance) s-au retras din distribuția serialului la finalul sezonului 6, scenariștii lăsându-le celor doi loc pentru o revenire la cerere în calitate de guest star sau recurring.

->Colton Haynes va reveni în calitate de series regular pentru sezonul 7, asta după ce actorul s-a retras oficial din distribuție în 2015. Precursoare acestei decizii au fost aparițiile guest star ale actorului în ultimele episoade ale sezonului 6, în cadrul căror Haynes a reluat rolul lui Roy Harper aka Arsenal.

->două noi personaje recurring cu mai multe apariții pe parcursul sezonului 7 au fost anunțate – un tânăr recrut în forțele de ordine ale Star City și un specialist fenomenal în calculatoare, un tânăr descris a fi gay și de succes care ascunde un trecut dureros. Pentru moment niciun actor nu a fost anunțat pentru cele două roluri.

->contrar zvonurile apărute conform cărora revenirea lui Colton Haynes îl va aduce de fapt în Star City pe Roy Harper de pe Earth-2, Marc Guggenheim, co-creator Arrow, a confirmat că nu este cazul, iar Harperul care va apărea încă din 7×01 ‘Inamte 4587’ este cel pe care îl cunoaștem și alături de care echipa a luptat în sezoanele anterioare.

->sezonul 7 va debuta cu Oliver în închisoare și echipa Arrow încercând să facă față unui nou recrut Star City PD care s-a declarat total împotriva justițiarilor și a ceea ce înseamnă vigilante. Tânăr și ambițios, noul polițist amenință să dea bătăi serioase de cap echipei.

->pericolul pentru cei din echipa Arrow nu vine doar din partea forțelor de ordine ci și a lui Diaz, în continuare de negăsit și având scopul de a-i distruge pe toți cei pe care Oliver îi iubește. În ciuda faptului că cei din echipă vor face tot ce le stă în putință pentru a-i ține în siguranță pe William și pe Felicity, Emily Bett Rickards nu e prea convinsă că lucrurile vor reuși. Rămâne de văzut dacă închisoarea îi va oferi lui Oliver protecția necesară sau noul său statut îi va aduce noi probleme dincolo de zidurile înalte.

->din punct de vedere al echipei de producție din spatele camerelor de filmare, a fost anunțat la începutul acestui an că Beth Schwartz a fost promovată ca showrunner unic și producător executiv pentru noul sezon, co-creatorul Marc Guggenheim retrăgându-se, rămânând doar consultant – atât pentru echipa Arrow cât și pentru Legends of Tomorrow. Sezonul 6 i-a avut ca showrunneri și producători executivi pe Guggenheim și Wendy Mericle.


San Diego Comic-Con: Panelul Arrow este programat pentru sâmbătă, 21 iulie și îi va avea ca invitați alături de Beth Schwartz pe actorii Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, Echo Kellum, Juliana Harkavy, Rick Gonzalez și Colton Haynes.

Surse: 1, 2, 3, 4

*În România, primele cinci sezoane ale serialului sunt disponibile pe Netflix.

2 thoughts on “Arrow, sezonul 7: Ce știm până acum?

  1. Daca continua povestea cu Diaz, mi-e ca ma pierde… a fost cel mai slab plot al serialului, in ceea ce ma priveste.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s