The Flash, sezonul 5: Ce știm până acum?

Cu doar câteva zile înainte de convenția Comic-Con din San Diego unde echipa The Flash s-a anunțat în număr mare, iată ce știm până la acest moment despre noul sezon. Un material special dedicat panelului The Flash urmează să fie publicat weekendul acesta.

– premieră S5 anunțată pentru 9 octombrie 


-actorii Hartley Sawyer (aka Ralph Dibny/ Elongated Man), Danielle Nicolet (aka Cecile Horton) și Jessica Parker Kennedy (aka Nora West-Allen) au fost promovați la statut de series regular/protagoniști pentru sezonul 5. Promovarea lui Sawyer era una așteptată, personajul acestuia fiind conceput încă de la început ca unul cu potențial de series regular în vederea unei reînnoiri a serialului.

-actorul Keiynan Lonsdale va rămâne pentru sezonul 5 cu statut de guest star, având deja confirmată o primă apariție în 5×01. În ciuda faptului că se anunțase la începutul anului că Lonsdale și al său Kid Flash se va alătura echipajului de pe Waverider în noile aventuri ale Legendelor, lucrurile par a se schimbat în camera scenariștilor iar actorul va rămâne în Arrowverse ca și guest star.

-pentru moment nu a fost confirmat niciun antagonist pentru sezonul 5 – în ciuda faptului că producătorii au anunțat că finalul S4 îl va anunța pe cel care va amenința echipa The Flash de la toamnă, episodul a fost editat și, din rațiune de timp scena în cauză a fost eliminată. Putem presupune că acea greșeală de care a amintit Nora West-Allen părinților săi și promovarea actriței în distribuție, va da suficiente bătăi de cap echipei pentru o perioadă de timp.

-în ciuda faptului că Iris a menționat în finalul S4 că sunt pregătiți pentru un copil și câteva secunde mai târziu acesta a apărut la ușă ca o tânără de 30 de ani cerându-le ajutorul, după cum ne închipuim, lucrurile vor fi destul de dificile pentru Barry, Iris, Nora și întreaga echipă, atât în vederea simplei gestionării a situației cât și a repercusiunilor și a complicațiilor pe care o călătorie în timp de 30 de ani le poate aduce și provoca.


San Diego Comic-Con: Panelul The Flash este programat pentru sâmbătă, 21 iulie și îi va avea ca invitați alături de Todd Helbing pe actorii Grant Gustin, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Hartley Sawyer, Jessica Parker Kennedy și Danielle Nicolet.

Surse: 1234

*În România, The Flash este disponibil integral pe Netflix.

3 thoughts on “The Flash, sezonul 5: Ce știm până acum?

 1. Ma bucur ca Hartley Sawyer revine… daca n-ar fi fost personajul lui, iar actorul nu ar fi facut o treaba excelent, ii ziceam pas si astuia… foarte plictisitor si plot-ul acestui sezon.

  Like

  1. Pe mine nu plotul m-a deranjat ci faptul ca mi s-a parut ca actiunea a fost imprastiata in toate zarile. Ca sa numai vorbesc ca au avut la pauze in difuzarea episoadelor de am si uitat de el.

   Like

 2. In sfarsit am ajuns la zi cu Arrowverse. Da, plotul m-a deranjat si pe mine, nu mi s-a parut deloc interesant nici villan-ul. M-a plictisit rau de tot. Din ce am vazut cel nou pare interesant (nu stiu cine e ca nu sunt familiarizat cu villani Flash) dar sper ca nu e speedster…. :))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s