The Umbrella Academy – Sezonul 1 / Promo-uri / Poze Promotionale / Postere (Updated)

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește “copiii”  pentru a salva lumea. Acum, cei șase membrii supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale. The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. (via Netflix)

Creată de Gerard Way şi ilustrată de Gabriel Bá, seria de benzi desenate urmăreşte povestea unei familii disfuncţionale de supereroi care se autointitulează The Umbrella Academy, membrii săi lucrând împreună în ciuda divergenţelor pentru a investiga moartea misterioasă a tatălui lor. Cu aptitudini din cele mai variate şi personalităţi pe măsura, Spaceboy, Monocle, Krake, Rumor, Number Five, White Violin şi Séance vor face echipă încă o dată pentru binele suprem.

Mai multe informații despre actorii și personajele interpretate, aici.

Premieră: 15 februarie
Distribuție: Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe, Kate Walsh
Numărul de episoade: 10 epioade (60 min)Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s