San Diego Comic-Con 2018: Marvel’s Iron Fist

Invitați: Finn Jones, Jessica Henwick, Alice Eve, Simone Missick

Materiale speciale: clip video teaser cu data lansării S2 + video Sacha Dhawan

-> S2: comandă de 13 episoade – premieră: 7 septembrie


După ce anul trecut Iron Fist a reușit să devină de departe una dintre cele mai detestate producții Marvel/Netflix, în cadrul panelului The Defenders de vara trecută, un safe space pentru fanii genului și pentru producători de asemenea, a fost anunțat faptul că Danny Rand va reveni pe micile ecrane, personajul priminind o nouă șansă la izbăvire (aka pentru greșelile făcute de scenariști în sezonul 1). După o apariție apreciată de public în The Defenders și una în sezonul 2 din Luke Cage, iată că pe 7 septembrie vom vedea dacă cei din spatele camerelor de filmare s-au ținut de promisiunile făcute.

-alături de protagoniștii Jones și Henwick, la panel au mai fost prezente Alice Eve și Simone Missick aka Misty Knight despre care a fost confirmat anul trecut că va face parte din distribuția Iron Fist S2.

-a fost confirmat de asemenea că Alice Eve o va interpreta pe Thyphoid Mary, principalul antagonist al sezonului secund – în decembrie când cei de la Marvel au anunțat distribuirea sa, nu au dezvăluit rolul pe care actrița îl va interpreta.

-după cum a fost anunțat anterior, sezonul 2 va avea un nou showrunner și anume pe Raven Metzner, iar Clayton Barber este cel care se va ocupa de partea de lupte. Barber a mai colaborat cu Marvel din postura de fight coodinator pentru Black Panther.

-noul teaser pare să îi fi bucurat pe cei din sală, imaginile prezentate părând mai energice și cu un suflu de Bruce Lee.

-chiar dacă nu au fost prezenți la panel, pentru sezonul 2 au fost deja confirmate revenirile lui Tom Pelphrey (Ward), Sacha Dhawan (Davos) și a Jessicăi Stroup (Joy).


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.


Surse: 1, 2, 3, 4

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s