Marvel’ Cloak and Dagger reînnoit cu sezonul 2

Prima reînnoire de la San Diego Comic-Con vine pentru cel mai nou proiect Freeform, o colaborare cu cei de la Marvel, Cloak and Dagger. Chiar dacă primele zvonuri în vederea unei reînnoiri au apărut încă de vara trecută, cu mult înainte ca serialul să fie lansat, reprezentanții Freeform și Marvel au ținut în secret lucrurile.

Este cunoscut faptul că serialul a fost bine primit atât de critici cât și de public, povestea lui Tandy și Tyrone aducând ceva nou pentru peisajul supereroilor adolescentini. De asemenea, fiind în universul televizat al Marvel, pe parcursul episoadelor difuzate au existat scurte mențiuni despre alți eroi cunoscuți – Luke Cage, Misty Knight precum și referiri la Runaways.

Echipa Cloak and Dagger a venit pregătită la Comic-Con, în cadrul panelului fiind prezentate un prim poster oficial pentru sezonul 2 și un scurt video teaser, ambele cu taglineul – Season 2 will be Mayhem, o aluzie la personajul Brigid O’Reilly, interpretat de Emma Lahana.

Producția sezonului 2 va începe toamna aceasta, o dată de lansare urmând să fie anunțată ulterior.

Descriere: Marvel’s Cloak & Dagger urmăreşte povestea de dragoste dintre Tandy Bowen si Tyrone Johnson, doi adolescenţi ce provin din lumi total diferite şi chiar în ciuda acestor diferenţe socio-culturale, ei îşi vor găsi alinarea în prezenţa celuilalt în timp ce vor învăţa a-şi controla şi folosi noile puteri recent dobândite – Tandy poate emana pumnale de lumină în timp ce Tyrone are abilitatea de a-şi învălui adversarii în întuneric. Împrejurările şi noile evenimente îi va învăţa că împreună pot face faţă noilor provocări, însă sentimentele nutrite nu vor face decât să le complice şi mai mult viaţa deja complicată. Acţiunea plasată în New Orleans va aduce în lumina reflectoarelor o serie din consecinţele uraganului Katrina.

Sezonul 1 se va încheia pe 2 august o dată cu difuzarea episodului 1×10 ‘Colony Collapse’.


Cloak and Dagger_SDCC 2018
Sursa: Twitter

Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s