San Diego Comic-Con 2018: Tell Me a Story

Invitați: Paul Wesley, James Wolk + Kevin Williamson (creator/showrunner)

-> Sezonul 1: comandă de 10 episoade – premieră: 2019


Zilele trecute am tot publicat informații despre cel mai nou proiect al lui Kevin Williamson pentru CBS All Access, Tell Me a Story. Un segment pretențios după Grimm și Once Upon a Time, Tell Me a Story este descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor a trei titluri de poveste, Cei trei purceluși, Scufița Roșie și Hansel și Gretel, un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.. După doar câteva zile de filmări și totuși într-un număr redus, Williamson a venit la Comic-Con alături de Paul Wesley și James Wolk pentru a discuta cu fanii și a le răspunde întrebărilor. (la una dintre sedințele foto, Wesley și Williamson au avut o mică reuniune TVD cu Kat Graham, interpreta lui Bonnie Bennett – mai joi).

-Williamson a explicat diferența dintre proiectul său și varianta clasică cu care ne-am obișnuit atunci când vorba de povești, acesta explicând că încearcă mai degrabă să fie fidel versiunii originiale, mai întunecate și mature ale basmelor lui Andersen și ale fraților Grimm, decât reinterpretărilor Disney.

-conform spuselor lui Wesley, Tell Me a Story nu este un proiect supranatural, ci unul ancorat în lumea reală, în New Yorkul modern, eroii și antagoniștii fiind oamenii normali, așa cum sunt ei cu bune și rele, de aici și faptul că vom vedea personaje bune care devin vicioase și invers.

-James și Paul fac parte din arcul narativ pentru Cei trei purceluși – spoiler alert! Wesley este unul dintre purceluși.

-după opt ani în care ne-am obișnuit cu Paul Wesley în postura de erou (până la final!) prin prisma lui Stefan Salvatore, Wesley le-a mărturisit fanilor că noul său personaj este unul cu totul diferit, un dependent cu o existență haotică a cărei viață plină de decizii greșite ia o turnură și mai proastă la un anumit moment.
Wesley: “I’m a man in my mid 30s. I was playing a 17-year-old and now I get to play a man in my 30s. (…) Sometimes words slip out that don’t have to be censored. This is very different from what you’ve seen from me on The Vampire Diaries. I’m a big fan of Kevin‘s. And I’m really interested in being on a streaming service. There are no inhibitions. It’s a great change.”

-în ceea ce îl privește pe Wolk, personajul acestuia promite să aibă o evoluție interesantă, din bărbatul care are totul și un viitor în față, într-unul care cade pradă nebuniei și haosului.

-cei trei au vorbit de asemenea despre diferențele de a produce un show pentru o audiență generală, așa cum au fost The Vampire Diaries și Zoo și care este avantajul faptului că Tell Me a Story este un produs CBS All Access – un public mai nișat, fără setul obișnuit de limitări și interdicții de viziune sau limbaj.

-nici Paul și nici James nu au dat audiție pentru personajele lor, ei fiind contactați direct de Williamson.

-în prezent filmările continuă în NY, Kim Catrall ajungând pe platouri alături de ceilalți actori angrenați în firul narativ al Scufiței Roșii.

-Mai multe informații despre personajele și actorii atașați proiectului, aici. Primele poze de pe platourile de filmare pot fi vizualizate aici.-


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.


 

Surse: 1234

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s