Altered Carbon: Anthony Mackie este noul Takeshi Kovacs

Netflix confirmă reînnoirea și anunță o schimbare majoră în distribuția Altered Carbon [n.tr. Carbon modificat] – de menționat că reînnoirea seriaului a fost anterior dezvăluită de cei de la Production Weekly, chiar înainte de premiera S1. Noile informații împărtășite de reprezentanții Netflix, anunță o comandă de opt episoade și distribuirea lui Anthony Mackie în rolul lui Takeshi Kovacs, personaj interpretat inițial de Joel Kinnaman. Schimbări au loc și în spatele camerelor de filmare, Alison Schapker alăturându-se echipei de producție în calitate de producător executiv și co-showrunner.

Descriere: Având la bază romanul omonim semnat de Richard K. Morgan, cu acţiunea plasată 300 de ani în viitor, Altered Carbon este prezentat ca un volum noir cyberpunk, o îmbinare perfectă de dragoste, mister şi trădare, totul pe fundalul poveştii captivante a unei crime. Într-o societate în care avansaul tehnologic a schimbat totul, de la conştiinţa umană care a reuşit să fie digitalizată, trupurile umane schimbate şi moartea care nu mai este permanentă, îl avem pe Takeshi Kovacs, un bărbat solitar ce aparţine unui grup de războinici interstelari ce au fost învinşi în lupta dată contra noii ordini mondiale. Totuşi, lucrurile mai au o speranţă, mintea lui Kovacs fiind captivă şi conservată la gheaţă de secole, până când, înstăritul şi excentricul Laurens Bancroft îi oferă acestuia şansa de a trăi din nou aşa cum se cade – tot ce trebuie să facă Takeshi pentru a recupera ceea ce îi aparţine este să resolve o crimă şi nu una oarecare ci chiar uciderea lui însuşi Bancroft.  În România, doritorii îşi pot achiziţiona volumul tradus de aici.

Redistribuirea lui Kovacs nu vine ca o surpriză pentru cunoscătorii universului creat de Richard K. Morgan în volumul său, evoluția și căutarea lui Takeshi întinzându-se pe durata a sute de ani, multiple corpuri și diferite planete. Datorită modului în care Morgan și-a structurat opera, fiecare volum și parte desfășurându-se într-o altă locație și dimensiune, atât Joel Kinnaman cât și majoritatea actorilor din distribuție au avut contracte semnate pentru un singur sezon. Cei de la Netflix nu au dorit să dezvăluie nici până la acest moment, dacă sunt actori din S1 care vor reveni și dacă da, care sunt aceștia.

Mackie va fi noua întruchipare a lui Kovacs întrucât noul sezon va aborda teme precum mortalitatea, căutarea identității și a sufletului uman de-a lungul unei perioade intinse de timp și în diferite lumi din univers.

Pentru publicul cinefil, Anthony Mackie este cunoscut pentru rolul lui Sam Wilson aka The Falcon din universul cinematografic Marvel, personajul său putând fi urmărit în Captain America – The Winter Soldier și Civil War –, Ant-Man și The Avengers – Age of Ultron și Infinity War.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s