Hallmark produce un spin-off ‘When Calls the Heart’

Știm cu toții că producțiile Hallmark sunt un guilty pleasure pentru noi, un nou titlu urmând să își facă loc pe lista titlurile de Crăciun, alături de The Good Witch, Chesapeake Shores și When Calls the Heart. Mai exact, este vorba de un spin-off When Calls the Heart, When Hope Calls (titlu în lucru), anunțul fiind făcut de către Michelle Vicary în cadrul panelului Hallmark la turul de presă de vară Television Critics Association.

Inpirat din romanul omonim semnat de Janette Oke și spunând povestea lui Elizabeth Thatcher, o femeie care lasă în urmă o viață luxoasă pentru a fi profesoară într-o micuță comunitate canadiană la începutul anilor 1900, When Calls the Heart este cel mai longeviv și mai vizionat proiect TV al postului, ajungând în prezent la sezonul 6.

Noul proiect urmează să fie lansat în 2019 pe platforma de streaming Hallmark Movies Now, povestea de fundal a acestuia urmând să fie anunțată în perioada următoare.

În România, primele patru sezoane ale When Calls the Heart sunt disponibile pentru vizionare în format integral pe Netflix.


-Michelle Vicary, Executive Vice President, Programming and Network Publicity, Crown Media Family Networks:
“‘When Calls the Heart’ has developed a passionate community of loyal viewers and we wanted to serve their increased appetite by developing a spin-off series that we know will evolve into another beloved classic.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s