Legacies, sezonul 1: Ce știm până acum?

Zece ani mai târziu de când am făcut cunoștință cu Elena Gilbert și frații Salvatoare și o dată cu finalul epopeii familiei Mikaelson am fi zis că acesta este sfârșitul universului supranatural creat de Julie Plec la The CW – din fericire pentru cei ce s-au îndrăgostit de tot ce a însemnat The Vampire Diaries și The Originals, toamna aceasta povestea continuă cu noul proiect numit perfect – Legacies.

– premiera S1 anunțată pentru 25 octombrie

“This is a story of magic, of secrets and betrayals, first loves and first heartbreaks. It’s a story of friendship and family, of battling our own demons so we can face the monsters around us. This is a story, our story, of trying to be normal in a world that is anything but. The only question is, will we be its heroes or its villains?”Hope Mikaelson

Descriere: Spin-off The OriginalsLegacies o are protagonistă pe Hope Mikaelson, fiica tribrid a lui Niklaus Mikaelson şi Hayley Marshall-Kenner. În ciuda faptului că pentru moment puterile sale sunt un mister, tânăra are gene de vrăjitoare, vampir şi vârcolac, cunoscându-i deja familia şi pericolul în care s-a aflat încă de la naştere. În ciuda celor întâmplate, Hope continuă să fie speranţa familiei Mikaelson de a şterge din atrocităţile trecutului, îndreptându-se spre un nou capitol. Având acţiunea plasată în Mystic Falls la internatul Salvatore, The Salvatore School for the Young and Gifted, alături de Hope le vom mai vedea pe gemenele Lizzie şi Josie Saltzman precum şi pe alţi tineri talentaţi învăţaţi şi pregătiţi să îşi înfrâneze propriile instincte şi impulsuri animalice. Vor fi aceşti tineri vampiri, vârcolaci ori vrăjitori eroii ce îşi doresc să fie sau monştrii ce s-au născut a fi?


-titluri: 1×01 Pilot / 1×02 Some People Just Want To Watch The World Burn / 1×03 We’re Being Punked, Pedro

-acțiunea Legacies este plasată în Mystic Falls, în cadrul internatului The Salvatore School for the Young and Gifted. Localnicii consideră școala ca fiind una pentru tinerii privilegiați și problematici. De menționat de asemenea rivalitatea inter-școlară dintre cei de la Salvatore School și Mystic Falls High.

-tema centrală a noului proiect este explorarea a ceea ce înseamnă cu adevărat villain/antagonist și lupta în centrul căreia se vor afla noii tineri cu puteri, încă din descrierea inițială dezvăluindu-se faptul că aceștia vor trebui să aleagă singuri drumul pe care îl vor urma.

-Legacies o are protagonistă pe Hope Mikaelson, alături de aceasta urmând să le vedem și pe gemenele Saltzman, precum și pe Peyton Alex Smith în rolul unui tânăr vârcolac impulsiv și cu reale probleme de temperament.

-reveniri TVD/TO. Pe lângă Matthew Davis care este protagonist în noul titlu, Zach Roerig va relua rolul șerifului Matt Donovan pentru premiera Legacies, în timp ce Paul Wesley va fi regizor pentru unul dintre episoadele sezonului 1.

-conform lui Julie Plec și a celor dezvăluite la San Diego Comic-Con, nu va exista nicio romanță cu o diferență mare de vârstă de tipul celei Elena/Stefan, Caroline/Damon, ci toate personajele vor fi în relații amoroase cu persoane de aceeași vârstă.

-filmările Legacies au început pe 18 iulie – aici.


PERSONAJE:

  • Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell): fiica tribid a măreţului şi temutului Niklaus, cea care duce mai departe moştenirea primei familii de vampiri – Mikaelson.
  • Alaric Saltzman (Matt Davis): cunoscutul profesor de forţe oculte al cărui parcurs în universul The Vampire Diaries l-a bifat ca soţ al lui Isobel, vânător de vampiri, gardianul şi tatăl vitreg al Elenei Gilbert, mentorul lui Jeremy, arma secretă a lui Esther Mikaelson în planul de a-şi ucide proprii copii şi multe alte ploturi secundare, însă cu siguranţă rămâne cunoscut pentru prietenia sa cu Damon Salvatore şi momentele împărtăşite de cei doi la un pahar de whiskey. A nu se uita totuşi că prima apariţie a lui Klaus în Mystic Falls a fost în trupul lui Alaric, folosindu-se de acesta pentru a se proteja de inamicii săi.
  • London (Aria Shahghasemi): un tânăr atent şi uman care pare a-i atrage atenţia lui Hope în momentul în care devine victima agresiunii colegilor lui. Prezentat ca un love interest pentru personajul lui Danielle Rose Russell, acesta urmează a fi introdus în povestea Originalilor încă din episodul 5×12.
  • M.G. (Quincy Fouse): un tânăr popular şi inteligent.
  • ? (Jenny Boyd): fata superficială pasionată de bârfă şi haos în viaţa celor din jurul său. Este una din gemenele Saltzman, cu toate că personajul a fost inițial prezentat cu numele Christina.
  • ? (Kaylee Bryant): o tânără ambiţioasă şi inteligentă. Este una din gemenele Saltzman, cu toate că personajul a fost inițial prezentat cu numele Bethanne.

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale. Mai multe clipuri video pot fi vizionate aici.

Surse: 1234

One thought on “Legacies, sezonul 1: Ce știm până acum?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s