Lethal Weapon: Fox dezvăluie noul rol al lui Sean William Scott – Maggie Lawson se alătură distribuției

Cu majoritatea proiectelor de toamnă intrate în producție, iată că a venit momentul să aflăm mai multe informații despre noul sezon Lethal Weapon, serial care a reușit să țină în corzi fanii după scandalul iscat pe platourile de filmare care a condus la concedierea protaganistului Clayne Crawford și aprent la alți membrii din staff care l-au susținut.

După cum a fost anunțat în luna mai, locul vacant de pe posterul sezonului 3 va fi ocupat de Sean William Scott, însă acesta nu îi va lua locul lui Martin și nici nu va fi un frate Riggs așa cum s-a vehiculat inițial. Mai precis, Scott îl va interpreta pe Wesley Cole, un veteran de război și tată, care decide să se mută în Los Angeles pentru a fi mai aproape de fiul său. Alături de acesta, în distribuție și-a mai găsit locul și Maggie Lawson, actrița urmând să o interpreteze pe Natalie Flynn, fosta iubită a lui Cole și mama copilului său. Cu un rol recurring cu mai multe apariții programate pentrul noul sezon, pe lângă legătura cu Wesley, Flynn este chirurg la camera de gardă. Conform informațiilor dezvăluite de Fox, cele două personaje s-au cunoscut cu ani în urmă într-un teatru de război, Natalie fiind unul dintre medicii unității. După o relație intensă și de scurtă durată din care a rezultat nașterea copilului lor, ani mai târziu, Wesley decide că este momentul să revină în viața acestora. Care sunt împrejurările deciziei lui Cole, rămâne de aflat în momentul în care serialul revine cu noi epioade la toamnă.

 În timp ce Sean William Scott este cunoscut pentru rolul lui Stiffler din seria de filme American Pie, portofoliul lui Maggie Lawson conține îndeosebi titluri TV, de la Psych, Angel From Hell și Back in the Game până la recentele apariții avute în proiectele Netflix, The Ranch și Santa Clarita Diet.

Lethal Weapon revine cu noi episoade aferente sezonului 3 începând cu 25 septembrie. În România, primele două sezoane au putut fi urmărite săptămânal pe Film Now (Digi Film), în prezent titlul fiind disponibil online pe aplicația Digi Online.

Sursa

One thought on “Lethal Weapon: Fox dezvăluie noul rol al lui Sean William Scott – Maggie Lawson se alătură distribuției

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s