Netflix comandă ‘Black Summer’, un spin-off ‘Z Nation’

Iată că este oficial și, după zile și săptămâni întregi de speculații, reprezentanții Netflix au anunțat oficial demararea proiectului Black Summer, un spin-off pentru Z Nation. Conform primelor informații dezvăluite, titlul are o comandă de opt episoade și o va avea protagonistă pe Jaime King, echipa din spatele camerelor de filmare fiind condusă de Karl Schaefer și John Hyams în calitate de co-showrunneri, ambii producători ai proiectului mamă. Netflix nu este la prima decizie de a produce un spin-off pentru un titlu ce nu este marcă Netflix Originals, The Chilling Adventures of Sabrina fiind un companion pentru Riverdale (The CW). Z Nation, SyFy, urmează să revină pe micile ecrane cu noi episoade aferente sezonului 5, o dată pentru lansarea acestora urmând să fie anunțată.

Descrierea lansată o prezintă pe King în rolul unei mame despărțite de fiica sa care, pentru găsirea și salvarea acesteia pornește într-o călătorie periculoasă având un singur scop în minte – nimic nu o va împiedica să își revadă copilul. De-a lungul căutarii sale, personajul lui King se alătura unui mic grup de refugiați americani, împreună trebuind să înfrunte un mediu ostil ce îi obligă la decizii brutale, întreaga acțiune având loc în timpul unei apocalipse zombie și a ceea ce poate fi cu ușurință recunoscută ca fiind cea mai mortală vară din istorie.

Jaime King
Sursa: IMDb

Cu roluri în proiecte cinematografice precum Bitch, Ocean’s 8 sau Sin City, pe micul ecran, Jaime King este cunoscută îndeosebi pentru personajul lui Lemon Breeland din dramedia The CW, Hart of Dixie.

Pentru publicul din România, Z Nation este disponibil integral via Netflix.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Surse: 1, 2, 3

One thought on “Netflix comandă ‘Black Summer’, un spin-off ‘Z Nation’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s