Comunicat de presă: noutățile lunii august pe Netflix (RO, 2/2)

Dacă vrei să afli evoluția familiei Byrde din Ozark, să te relaxezi cu universul nou din Disenchantment sau să iei partea la povestea din The Innocents, a doua jumătate a lunii august este ceea ce cauți! Lista intrărilor din perioada 1-15 iulie poate fi consultată aici.

Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în a doua parte a lunii august?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Ultraviolet S1 / 17 august -> În căutarea dreptății, o comunitate online de detectivi amatori se folosește de tehnologie pentru a găsi criminalii și a-și face prieteni dubioși.

 2. Disenchantment – S1 / 17 august -> O cheamă îndatoririle de prințesă, dar ea mai degrabă ar sta să bea. Nonconformista Bean îl exasperează pe rege cu năzbâtiile ei alături de elful și de demonul ei.
 3. Magic for Humans (Un magician printre oameni) – S1 / 17 august -> Fie că e vorba de trucuri de stradă, fie de numere sofisticate, Justin Willman își cucerește mereu publicul cu magia sa simpatică și amuzantă.
 4. Stay Here (Renovare cu potențial) – S1 / 17 august -> Designerul Genevieve Gorder și expertul imobiliar Peter Lorimer le arată proprietarilor cum să-și transforme locuințele de închiriat pe termen scurt în fabrici de bani.
 5. The Investigator: A British Crime Story (Anchete: Un caz de crimă din Marea Britanie) – S2 / 19 august -> Acest serial aruncă o lumină nouă asupra cazului lui Carole Packman, al cărei soț a fost condamnat pentru uciderea ei, deși cadavrul femeii nu a fost găsit.
 6. Marlon – S2 / 22 august -> În acest sezon, Marlon și Ashley stabilesc indatoriile pe care le au ca părinți și continuă să se dezvolte ca prieteni, foști iubiți și familie.
 7. Deadwind (Karppi) – S1 / 23 august -> La doar câteva luni după o pierdere tragică, detectivul Sofia Karppi anchetează uciderea unei femei în care este implicată și o companie de construcții din Helsinki.
 8. Great News (Vești bune) – S1 / 23 august -> Ambițiile unei producătoare de știri TV iau o întorsătură ciudată când mama ei revine la muncă și ocupă o poziție de stagiar la postul TV al acesteia.
 9. Follow This (Urmărește-mă!) – S1 / 23 august -> Urmărește-i pe reporterii de la BuzzFeed, care scriu pe teme variate, de la isterii ciudate de pe internet până la locuri sigure de injectare pentru opiomani.
 10. Ask the StoryBots – S2, pentru copii / 24 august -> Cum distingem sunetele și de ce nu putem mânca desert tot timpul? StoryBots răspund la aceste întrebări dificile și multe altele în noul sezon.
 11. Ghoul (Strigoiul) – S1 / 24 august -> O agentă de interogări analizează comportamentul straniu al unui prizonier nou dintr-o închisoare militară, dar căutarea adevărului devine o luptă pentru supraviețuire.
 12. The Innocents (Inocenții) – S1 / 24 august -> Un cuplu de adolescenți fuge pentru a fi împreună, dar puterea specială pe care o au dezlănțuie forțe puternice destinate să-i despartă pe vecie.
 13. Inside the Criminal Mind (În mintea criminalilor) – S1 / 31 august -> Explorează psihologia și comportamentul imoral care definesc cele mai nefaste tipuri de infractori.
 14. Ozark – S2 / 31 august -> Membrii familiei Byrde luptă cu pericolul care vine din toate părțille din cauza cartelului, iar viața pe care au construit-o în Ozark poate dispărea oricând.
 15. Paradise PD – S1 / 31 august ->De la Roger Black și Waco O’Guin, creatorii “Brickleberry”, apare această comedie animată pentru adulți despre un departament de poliție.
 16. Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest (Supraviețuirea celui mai puternic)  – S1 / 31 august -> Un grup inspirațional de noi concurenți care au depășit adversitățile încearcă să termine cea mai dificilă cursă cu obstacole din lume.


 • Filme, documentare și comedii originale Netflix:
 1. To All The Boys I’ve Loved Before (Tuturor băieților pe care i-am iubit) – 17 august -> Scrisorile de dragoste secrete ale liceenei Larei Jean ajung să fie trimise fiecăruia dintre cei cinci băieți pentru care avea sentimente, iar viața ei o ia razna.

 2. The Motive (Autorul) – 17 august -> Un scriitor aspirant lipsit de imaginație își caută inspirația pentru romanul său în viețile vecinilor, pe care îl manipulează pentru a putea scrie despre ei.
 3. The After Party – 24 august -> Un rapper aspirant ajunge viral din motive nedorite și crede că i s-a terminat cariera. Dar o petrecere nebună îi mai dă o șansă să-și repare greșelile.
 4. Las leyes de la termodinámica (Legile termodinamicii) – 31 august -> Respins de către prietena sa, un bărbat își duce norocul în dragoste către legile termodinamicii în acest documentar care se aseamănă cu o comedie romantică.

 1. Yoo Byung Jae: Discomfort Zone (Yoo Byung Jae: Zonă de disconfort) – 17 august -> Încrezătorul comedian Yoo Byung-jae creează o legătură între critica primită de la public și unele dintre cele mai presante probleme ale societății coreene.
 2. Bert Kreischer: Secret Time (Bert Kreischer: Momente de sinceritate) – 24 august -> Comedianul Bert Kreischer, veșnic fără tricou, spune secrete personale și povești despre cum este să fii un tată ”cool” în acest program special de stand-up.
 3. The Comedy Lineup: Part 2 (Comicul de serviciu: Partea 2) – 31 august -> În acest grup divers, comedienii se întrec în numere de câte 15 minute, creând o adevărată paradă de stand-up.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Pinky (2018) – 17 august

 2. Monster Trucks (Monștri pe roți, 2016) – 17 august
 3. Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am (Alejandro Sanz: Sunt tot eu, 2018) – 18 august
 4. Sleepless (Noapte albă, 2017) – 20 august
 5. The Lodgers (2017) – 23 august
 6. The Magic Pill (Pastila magică, 2017) – 24 august
 7. Loving (2016) – 25 august
 8. Allied (Aliatul, 2016) – 31 august

 

 1. Dawn of the Croods (2015) –  S1 – 26 august
 2. Dawn of the Croods (2015) –  S2 – 26 august
 3. Being Dad (Ce înseamnă să fii tată, 2018) – S1 – 27 august

 

4 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii august pe Netflix (RO, 2/2)

 1. Aștept The Innocents și Ozark. Mă bucur că sunt și titlurile originale acum, așa pot căuta detalii mai multe desre seriale. Din prima parte a lunii am văzut Insatiable. Nu credeam că o să-mi placă, dar mereu se întâmplau destule tâmepnii și eram curios ce se va mai întâmpla.

  Like

  1. Spre rusinea mea inca nu am vazut Insatiable. Am considerat ca este nevoie de o anumita dispozitie pentru a-i da play serialului, o dispozitie pe care momentan nu am avut-o. In schimb da, Ozark si The Innocents sunt pe lista mea, alaturi de alte cateva titluri. 🙂

   Like

   1. Adevărul e că trebue să ai chef de ceva complet neserios ca să te poți bucura de Insatiable. Just turn off your brain and enjoy. Cred că e singura metodă. 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s