‘Castle Rock’ reînnoit cu sezonul 2

Intens mediatizat și considerat o nouă șansă ca un titlu TV să facă cinste romanelor lui Stephen King, la nicio lună de la lansarea sa, oficialii Hulu au anunțat reînnoirea Castle Rock cu un sezon secund. Laudat de critici dar și de public, premiera compusă din primele trei episoade au reușit să facă din acest titlu una dintre cele mai vizionate premiere ale platformei de streaming.

Descriere: Un horror psihologic adus pe micile ecrane de duo-ul J.J. Abrams și Stephen King, povestea noului titlu Castle Rock este plasată în orașul omonim, un orășel fictiv din Maine, locație prezentă în multe dintre romanele și nuvelele autorului. Descris ca o saga epică, Castle Rock combină întunericul tipic, mitologicul și personajele lui King într-un proiect ce promite să captiveze publicul și fanii universului creat de Stephen King.

Chiar dacă Hulu nu este disponibil la noi în țară, Castle Rock poate fi urmărit săptămânal pe HBO Go, asemeni altor titluri Hulu – The Handmaid’s Tale și The Looming Tower.

Sursa

2 thoughts on “‘Castle Rock’ reînnoit cu sezonul 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s