‘The Alienist’ primește noi episoade și devine ‘The Angel of Darkness’

După o lungă așteptare și fără nicio informație din partea reprezentanților postului, oficialii TNT au anunțat noaptea trecută reînnoirea The Alienist. Drama va continua să meargă pe formatul de miniserie cu final închis, noile episoade urmând să aibă la bază volumul The Angel of Darkness semnat de Caleb Carr, distribuția fiind încă o dată condusă de Daniel Brühl, Luke Evans și Dakota Fanning.

The Alienist a reușit rapid să se ridice la așteptările celor de la TNT, miniseria fiind unul dintre cele mai apreciate titluri din 2018 de către critici, înregstrând peste 50 milioane de telespectatori multi platform și, primind nu mai puțin de șase nominalizări la ediția de anul acesta a premiilor Emmy, inclusiv la categoria Cea mai buna miniserie/ Outstanding Limited Series.

Publicat în 1997, The Angel of Darkness este cel de-al doilea volum din seria Kreizler semnată de Caleb Carr. Plasată în anul 1897, povestea noului titlu începe în momentul în care asociata doctorului Laszlo Kreizler, Sara Howard, în prezent detectiv privat, vine la acesta pentru a-i ajutorul în localizarea Anei Linares, fiica răpită a unui demnitar spaniol aflat în vizită în New York. Misterul ce învăluie evenimentele se intensifică pe fundalul tensiunilor politice dintre Statele Unite și Spania precum și pe izbucnirea inevitabilul război din Cuba. Toate acestea, nu fac decât să îl convingă pe Kreizler că este momentul să reunească vechea echipă (Sara, Stevie și Cyrus), alături de Marcus și Lucius Isaacson, doi detectivi criminaliști din cadrul poliției new yorkeze. Căutarea tinerei Ana Linares îi conduce către o femeie misterioasă cu un trecut întunecat umbrit de crime care este protejată de nimeni alții decât de membrii celebrei bande criminale a acelor vremuri, Hudson Dusters.

Noile episoade lansate sub titlu The Angel of Darkness, vor fi o co-producție a Paramount Television și Turner’s Studio T alături de producătorii executivi Eric Roth, Steve Golin, Rosalie Swedlin și Cary Joji Fukunaga.

Descriere S1/The Alienist: Un thriller psihologic cu povestea plasată în New York-ul anilor 1890, acţiunea centrându-se în jurul unor crime groteşti ale căror victime sunt bărbaţii de companie, cei care se prostituează pe străzile şi în zonele rău famate ale oraşului. Pentru a pune capăt acestor crime, noul comisar al poliţiei, Theodore Roosevelt, apelează la Dr. Laszlo Kreisler, un psiholog criminalist (numit Alienist) şi la John Moore, ilustrator al ziarului local pentru a urmări şi a conduce în secret propria investigaţie. La rândul lor, aceştia sunt ajutaţi de Sara Howard, o tânără secretară al cărei vis este să devină primul detectiv femeie al oraşului. Folosindu-se de psihologie şi de tehnici rudimentare ale cercetării criminaliste, cei trei merg astfel pe urmele unuia dintre primii criminali în serie din Gotham.

The Alienist a fost lansat de TNT la începutul acestui an, în România devenind disponibil via Netflix în luna aprilie (aici).


Sarah Aubrey, vice-președinte executiv TNT pe conținut original:
“We could not be prouder of The Alienist’s outstanding, award-worthy performance and all of the work the incredible actors and crew put in to bring that story and time period to life. Our audience fell in love with these multi-dimensional, timeless characters and the journey of their struggles living in complicated times. With this new story in TNT’s Suspense Collection, we will further immerse viewers into their world as they are confronted with a new enemy.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s