GLOW reînnoit cu un nou sezon

Vești bune pentru fanii GLOW, actrițele din distribuție anunțând ieri seara prin intermediul unui clip video reînnoirea serialului cu sezonul 3. Chiar dacă la turul de presă Television Critics Association reprezentanții platformei de streaming nu au vrut să confirme ori chiar să infirme reînnoirea, aceștia au discutat despre posibilitatea unui nou sezon și unde le va conduce de această dată pe protagoniste povestea.

Lansat pe 29 iunie, sezonul 2 a reușit să primescă șase nominalizări la ediția de anul acesta a premiilor Emmy, inclusiv la categoria Cea mai bună comedie / Outstanding comedy series. Decernarea premiilor va avea loc pe 17 septembrie.

DescrierePlasat în Los Angelesul anilor ’80, proiectul este inspirat din show-ul de televiziune devenit icon pentru cultura pop a acelei perioade, având-o protagonistă pe Ruth Wilder, o tânără actriţă aspirantă care merge la audiţiile Gorgeous Ladies of Wrestling, primul show de televiziune pentru wrestlingul feminin. În ciuda dificultăţilor iniţiale şi a antrenamentelor, lucrurile promit a se complica cu adevărat în momentul în care în ring, alături de Ruth, intră fosta sa bună prietenă şi vedetă de televiziune, Debbie Eagan – relaţia şi confruntarea celor două poate duce la succesul sau chiar la ruinarea totală a show-ului GLOW.

Sezonul 3 are o comandă de 10 episoade ce urmează a fi lansate la o dată ulterior comunicată. Evenimentele din finalul S2 când show-ul fetelor a fost anulat, le va purta pe acestea într-o nouă aventură, mai exact ele vor decide să se facă cunoscute în Las Vegas.Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s