‘Lucifer’ ne face cunoștință cu Eva

Mutarea la Netflix pare a veni cu o serie de surprize și de noutăți pentru Lucifer, noul sezon urmând să îi introducă telespectatorilor pe Sfinții Părinți – sau cel puțin pe unul dintre aceștia, mai precis, actrița Inbar Lavi fiind distribuită în rolul Evei. De-a lungul celor trei sezoane, serialul a pus accent pe păcat și pe vulnerabilitățile oamenilor și chiar pe cele ale ființelor celete motiv pentru care… cine e mai păcătos decât Eva însăși?

Via TvInsider, personajul Evei este descris ca primul păcătos, o femeie care a devenit neliniștită în căsnicia sa alături de Adam și care ajunsese să își dorească ceva mai puțin previzibil, obraznic, periculos chiar. În prezent, acesteia îi este dor de Lucifer, prima sa iubire, interzisă și pasională, cel care a ispitit-o cu atâția ani în urmă și pe care încă nu l-a uitat.

Inbar Lavi este cunoscută publicului TV pentru rolurile avute în seriale precum Prison Break și The Last Ship, cel mai recent fiind cel al lui Maddie Jonson din drama Imposters.

Achiziția titlului de către Netflix a venit cu o comandă de 10 scenarii, episoade ce vor avea premiera în 2019. Pentru moment nu a fost stabilită o dată exactă, acestea aflându-se în prezent în faza de producție. A fost dezvăluit totuși că premiera noului sezon 4×01, se va intitula ‘Everything’s Okay’. În România, Lucifer este disponibil integral pe Netflix.


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s