Atypical – Sezonul 2 / Promo / Poze Promotionale / Poster

Ajuns la sezonul 2, dramedia celor de la Netflix îl are ca protagonist pe Sam, un tânăr de 18 ani diagnosticat cu autism, aflat în prezent în căutarea iubirii şi a independenţei. Noua sa dorinţă de autocunoaştere devine o aventură amuzantă însă şi tristă pe alocuri, forţându-i pe cei apropiaţi să accepte noile schimbări din viaţa lor, încercând să înţeleagă că acest lucru este ceea ce îşi doreşte tânărul. Noile experienţe nu conduc decât către întrebarea care ne macină pe mulţi: ce înseamnă să fii cu adevărat normal?

Sezonul 2 îl prezintă pe Sam încercând să se acomodeze vieții de după liceu, pe măsură ce începe să ia în considerare ideea înscrierii la facultate. Viața lui Sam nu este singura care trece printr-o serie de schimbări, sora sa Casey urmând să aibă parte de propriile provocări pe care le aduce noua sa școală.Atypical_Netflix_S2_P

 

 


Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s