Noi actori se alătură distribuției ‘Tell Me a Story’

Distribuția Tell Me a Storynoul proiect semnat de Kevin Williamson, continuă să se mărească de la zi la zi, cei de la CBS All Access anunțând de curând distribuirea lui Michael Raymond-James, Kurt Yaeger și Rarmian Newton alături de anterior anuntații Paul Wesley, James Wolk, Kim Cattrall, Danielle Campbell ș.a.. Cei trei actori vor avea roluri recurring cu mai multe apariții programate pe durata sezonului 1.

Plasat în New Yorkul contemporan, sezonul 1 se va axa pe poveștile Cei trei purceluși, Scufița Roșie și Hansel și GretelTell Me a Story fiind descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor trei tituri într-un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.

  • Michael Raymond-James aka Mitch: din clasa mijlocie și fără vreo pregătire profesională, Mitch este un bărbat care muncește din răsputeri pentru binele familiei, chiar dacă o face sub conducerea asprului și deloc înduplecatului său socru. În ciuda acestora, lucrurile se schimbă în momentul în care devine partenerul de infracțiuni al fratelui său, Eddie.
  • Kurt Yaeger aka Terry: un veteran alături de care Hannah a luptat în război, Terry este prietenul loial și  de nădejde la care aceasta apelează cu încredere ori de câte ori are nevoie.
  • Rarmian Newton aka Ethan: coleg de liceu cu Kayla, Ethan începe să dezvolte un interes aparte pentru tânăra recent venită în New York. Șarmant și chiar încântător în insistența de a-i fi mereu în preajmă, intențiile îi sunt cu mult mai întunecate și mai periculoase decât ar crede cineva.

Premiera Tell Me a Story a fost anunțată pentru 31 octombrie.


Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s