Hawaii Five-0: Din toamnă, sezonul 8 la DIVA

NOI RECRUȚI, NOI CAZURI, UN NOU SEZON ÎN EXCLUSIVITATE
HAWAII 5.0 VINE LA DIVA DIN 3 SEPTEMBRIE

București – august 2018 – În premieră în România, sezonul cu numărul 8 din HAWAII 5.0 vine la DIVA toamna aceasta, cu trei episoade în serile de luni de la 21:00, din 3 septembrie.

Seria relatează acțiunile unei restrânse echipe de elită, cu imunitate și propriile metode de acțiune, din Hawaii, condusă de Lt. Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) care raportează direct guvernatorului statului. Echipa investighează fapte teroriste, răpiri, crime și jafuri.

În acest sezon verii Chin și Kono părăsesc echipa pentru propriile proiecte pe continent. Soțul lui Kono, Adam Noshimuri, se întoarce totuși în Hawaii pentru un rol important care este pus în pericol de trecutul său.

Pentru a completa echipa, Steve McGarrett și Det. Sgt. Danny Williams (Scott Caan) o recrutează de la academie pe Tani Rey (Meaghan Rath) și pe fostul pușcaș marin Junior Reigns (Beulah Koale). Noua echipă va lucra împreună pentru a salva un câine polițist, va cere ajutorul unui hacker trimis în spatele gratiilor de către McGarrett (Joey Lawrence revine în rolul lui Aaron Wright pentru acest episod), investighează crime inspirate din folclorul local și au ca sarcină să găsească un adolescent din famila regală britanică care a fugit.

Steve și Danny se angajază deasemenea într-un nou proiect: deschiderea unui restaurant.

Avem mult soare și acțiune în sezonul 8 din Hawaii 5.0 – toamna aceasta la DIVA, trei episoade în fiecare luni, din 3 septembrie, în premieră în România!


DIVA - Hawaii 5.0 S8

7 thoughts on “Hawaii Five-0: Din toamnă, sezonul 8 la DIVA

  1. Te doare capul când vezi ce ore de difuzare aleg cei de la DIVA și AXN pentru serialele în premieră.
    Oare câți se pot uita lunea până la 12 noaptea ? Și cu AXN m-am certat de multe ori că bagă serialele numai la ore idioate, exemplu recent e Profilage, difuzat numai la orele 23, 01, 03… Dar și alte seriale le bagă pe la 22, 23 în premieră și cu reluările la fel la ore destul de imposibile. Ca mai apoi să le reia după vreo juma de an, pe la miezul zilei, deci nu e vorba de violența din seriale, e vorba că-s… nici nu știu cum să le spun. În schimb bagă reluări din Bones, Castle, Monk de la 18 la 21 pentru a mia oară.

    Like

    1. Pai Bones, Castle si Monk sunt seriale broadcast care indeplinesc criteriile unei difuzari pe timp de zi in timp ce American Gods (AXN la noi) e produs cable cu exces de violenta, sex si/limbaj.

      La Hawaii e problema ca baga mini-maraton de la o ora decenta ce e drept dar se intinde destul de mult….

      Like

  2. Știu de American Gods și eventual Criminal Minds, că și ăsta e mai dur, e normal mai târziu, dar restul ? Cu Profilage bagă mereu maratoane ziua cu sezoanele mai vechi, dar când e sezon nou, numai după 11-12 noaptea le bagă, și reluările la fel. Hawaii e difuzat și la prânz, duminica, reluare, dar premiera trebuie să țină mereu până la 12 noaptea. Nu are sens. Măcar de ar începe de la 20 serialele noi, nu de la 21, și tot ar fi mai bine.

    Like

  3. Am uitat de ProTV și Pro Cinema, cum băgau și încă mai bagă, mai ales ProTV, seriale cunoscute după 1 noaptea, fără reclame, câte 2 episoade lipite. Ce, n-ar merge The Vampire Diaries sau Supernatural după un episod din Las Fierbinți ? 😆 + Homeland, Pan Am, The Americans… nici nu știa lumea că sunt difuzate și la noi. Plus multe altele ascunse pe Acasă Gold parcă, precum New Girl.

    Liked by 1 person

    1. Pe Acasa Gold si Pro Cinema sau cum se cheama acum ca niciodata nu stiu am vazut niste titluri care chiar m-au surprins. Cu siguranta daca ar trece pe Pro TV ar avea mai multa audienta.

      Like

      1. Poate în prime time ar avea, că ProTV încă bagă seriale noi la 1-2 noaptea. Vezi programul de săptămâna asta, Timeless începe pe la 1:15, 1:45, 2:00, 2:30. 😆 Decât să bage filme de la 21:30 care se întind până spre 00:00, ar putea băga lejer un serial și apoi știrile nopții și ce reluări mai vor. Pe ProX m-am uitat la cele 4 sezoane difuzate zilnic, seara de la 20:00, din Last Man Standing. Am văzut și cele 3 din Goldbergs de la 21:30 și altele. Habar n-am câți au știut de ele, dar nu-mi amintesc dacă pe ProTV face reclamă la posturile secundare și e păcat. Acum au reluat Big Bang și 2.5 men pentru a cinșpea oară. Să nu mai zic de MASH, cred că de un an e în loop la 18:00. 😆

        Like

Leave a comment