[Film] The Other Side of the Wind – Trailer / Poze Promotionale / Poster

În 1970, legendarul Orson Welles (CITIZEN KANE) a început să lucreze la ultimul său film, din a cărui distribuție făceau parte John Huston, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg și Oja Kodar, partenera lui Welles. Din cauza problemelor financiare, producția s-a întins pe parcursul mai multor ani, iar filmul a devenit cunoscut fără a fi finalizat sau lansat. Materialele realizate la acea vreme au fost depozitate într-un spațiu din Paris până în primăvara anului 2017, când producătorii Frank Marshall (care a lucrat împreuna cu Welles la acest film) și Filip Jan Rymsza și-au unit forțele pentru a finaliza filmul la 40 de ani de la începutul filmărilor.

Din echipa care a transformat viziunea lui Orson Welles în realitate au mai făcut parte Michel Legrand (câștigător al Premiului Oscar) și Bob Murawski. Filmul spune povestea regizorului J. “Jake” Hannaford (Huston), care se întoarce în L.A. după o lungă perioadă în Europa și care își propune să lanseze filmul revenirii sale. THE OTHER SIDE OF THE WIND este testamentul artistic al legendarului Orson Welles, un maestru incontestabil, dar și un film care cucerește prin faptul că redă o eră fascinantă a cinematografiei.

Premieră: 2 noiembrieNetflix_TOSOTW_KeyArt
Sursa: Netflix


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s