Henry Cavill, în rol principal în ‘The Witcher’

Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre încredere și familie. Geralt of Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele. Acesta întâlnește o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos și, împreună cu cele două, învață să formeze o echipă și să lupte împreună în fața primejdiilor.

  • Henry Cavill (Mission Impossible – Fallout, Justice League) va avea rol principal în saga The Witcher și va interpreta rolul lui Geralt of Rivia;
  • Producător: Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, Umbrella Academy);
  • Regizor: Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones)  — patru episoade (inclusiv primul episod);
  • Regizor: Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Utopia, Daredevil, Fear The Walking Dead) — două episoade;
  • Regizor: Charlotte Brändström (Outlander, Counterpart, Disparue) — două episoade;
  • The Witcher va avea 8 episoade;

Henry Cavill face parte din distribuția Mission Impossible – Fallout, care a înregistrat peste 649 de milioane de dolari în întreaga lume. Actorul a mai jucat și rolul dual al lui Clark Kent/Superman în Man of Steel, în Batman v. Superman: Dawn of Justice și Justice League. Acesta și-a făcut debutul în The Count of Monte Cristo și a mai apărut în The Tudors (serial nominalizat la Golden Globes), Whatever Works, ImmortalsCold Light of Day și The Man from U.N.C.L.E. În perioada următoare va mai juca în Nomis, împreună cu Sir Ben Kingsley și Stanley Tucci. Henry Cavill a co-fondat Promethean Productions împreună cu Charlie Cavill (fratele său) și Ben Blankenship.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s