Charles Michael Davis se alătură distribuției ‘For the People’

De la vampiri la avocați, distribuirea lui Charles Michael Davis, cunoscut pentru rolul lui Marcel Gerard (The Originals) în noul sezon For the People, nu pare să fie o schimbare de decor prea mare. Conform informațiilor publicate de ABC, Davis va fi introdus publicului chiar din premiera sezonului 2, acesta urmând să îl intereprezete pe Ted, noul investigator afiliat Biroului de Apărare.

Descriere: Cu acţiunea plasată în cadrul Tribunalului Districtual al Statelor Unite din New York (The Mother Court), proiectul are ca protagonişti o nouă categorie de avocaţi, unii care lucrează atât pentru apărare cât şi pentru Procuratură. Ocupându-se de cele mai importante ori mai mediatizate cazuri federale din district, nu de puţine ori limitele dintre viaţa personală şi cea profesională dispar. Cele şase tinere vedete ale sistemului judiciar american sunt împărţite în două tabere sub atente supraveghere a judecătorului Nicholas Byrne şi a Tinei Kirssman, grefiera curţii. De partea avocaţilor apărării le avem pe cele două bune prietene Sandra Bell şi Allison Adams alături de Jay Simmons şi supraveghetorul lor, Jill Carlan, tabăra procuraturii fiind condusă de Şeful Diviziei de Criminalistică, Roger Gunn alături de Seth Oliver, Leonard Knox şi Kate Littlejohn.

De la finalizarea The Originals, Charles Michael Davis este la al doilea său rol de tip regular, acesta alăturându-se din sezonul 4 dramediei Younger, recent mutată la Paramount Network și reînnoită cu noi episoade.

For the People revine cu un nou sezon și un loc în programul TGIT în midseason 2019, o data cu noi episoade din spin-offul Greys Anatomy, Station 19.

Sursa

2 thoughts on “Charles Michael Davis se alătură distribuției ‘For the People’

    1. Scurt si la obiect… depinde foarte mult de gusturi si daca iti plac actorii din distributie. Mie cateodata productiile Shondei mi se par mai suprarealiste decat The Originals si Supernatural dat fiind varsta personajelor ei si totusi pregatirea si functiile detinute.

      La urma urmei, iti poti ocupa 1.5 ore cu 2 ep de incercare. 🙂 Si… bineinteles astept pareri.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s