Comunicat de presă: noutățile lunii septembrie pe Netflix (RO, 2/2)

După ce am verificat temele de vacanță, acum este timpul să stabilim orarul final pentru luna septembrie.  Lista intrărilor din perioada 1-15 septembrie poate fi consultată aici.

Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în a doua parte a lunii septembrie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Maniac – miniserie / 21 septembrie -> Doi necunoscuți cu probleme devin apropiați în timpul unui experiment farmaceutic condus de un doctor cu sechele provenite din relația cu mama sa și un computer cu emoții complexe.
 2. The Good Cop (În echipă cu tata) – S1 / 21 septembrie > Tatăl e un fost polițist corupt. Fiul e un detectiv onest. Împreună rezolvă crime, încercând să nu se omoare unul pe altul.
 3. Norsemen (Vikingii) – S2 / 26 septembrie -> Drumul pe mare către vest a fost găsit, dar locuitorii din Norheim încă trebuie să treacă peste jocurile de putere și amenințarea iminentă a lui Jarl Varg.
 4. Somewhere Between (Undeva la mijloc) – S1 / 28 septembrie -> Un producător local de știri are o singură șansă de a trece peste o săptămână crucială și a opri un criminal în serie. Dacă nu reușește, își va pierde fiica pentru totdeauna.
 5. Jack Whitehall: Travels with My Father – S2 / 28 septembrie -> În încercarea de a consolida relația dintre ei, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, tatăl său scorțos, fac călătorii ciudate și amuzante prin țări străine.
 6. Made in MexicoS1 / 28 septembrie -> Acești mondeni din Ciudad de Mexico au un stil de viață opulent, dar la o privire în culise vedem o rețea de intrigi, invidii și lupte lăuntrice.
 7. Reboot: The Guardian Code (Reboot: Codul apărătorilor) – S2, pentru copii si familie / 28 septembrie -> Cu Megabyte, Hexadecimal și diabolicul Sourcerer, Gardienii Reboot se luptă cu noi amenințări, atât acasă, cât și online.

 • Filme, documentare, anime și comedii originale Netflix:
 1. Hilda – pentru copii si familie, 21 septembrie -> Hilda, un spirit liber și neînfricat, descoperă prieteni noi, aventuri și creaturi magice atunci când pleacă din căsuța sa fermecată din pădure către marele oraș.
 2. Nappily Ever After (Adormiți până la adânci bătrâneți) – 21 septembrie -> Când o publicitară perfecționistă are probleme în dragoste, ea pornește pe calea cunoașterii de sine, iar totul începe de la o schimbare dramatică de look.
 3. The 3rd Eye (Al treilea ochi) – 28 septembrie -> După moartea părinților, două surori se mută înapoi în casa părintească, loc în care una dintre ele pretinde că simte o prezență întunecată.
 4. Hold the Dark (Noaptea lupilor) – 28 septembrie -> În iarna sumbră din Alaska, un naturalist vânează lupii considerați vinovați de uciderea unui băiat localnic, dar este atras curând într-un mister înfricoșător
 5. Two Catalonias (Două Catalonii) – 28 septembrie -> Parlamentarii și activiștii cu ideologii conflictuale vorbesc despre complexitatea politicii Cataloniei și despre lupta pentru independență în Spania.
 1. Quincy – 21 septembrie -> Documentarul este un portret al lui Quincy Jones, legenda muzicală și culturală, dezvăluindu-ne amănunte din viața sa privată și povești dintr-o carieră fără egal.
 2. Chef’s Table: Volume 5 – 28 septembrie -> În acest sezon, fă cunoștință cu patru chefi inovatori care zguduie culturile gastronomice din Philadalphia, Istanbul, Bangkok și Barcelona.
 3. Lessons From A School Shooting: Notes from Dunblane (Retrospectiva unui masacru: Scrisori din Dunblane) – 28 septembrie -> Devastat de un atac armat la școală, un preot din Sandy Hook, Connecticut dezvoltă o relație cu un preot scoțian care a experimentat o tragedie similară.
 4. Skylanders Academy: Season 3 – 28 septembrie -> Sezonul 3 îi găsește pe Spyro și Skylanders făcând alianțe neașteptate și începând noi aventuri, la limita dintre bine și rău.
 1. DRAGON PILOT: Hisone & Masotan (Hisone și dragonul) – anime, 21 septembrie -> Hisone Amakasu, recrutul nou-sosit în rândurile forțelor aeriene, este aleasă de către dragonul secret din baza aeriană Gifu să-i fie pilot.
 2. Lost Song (Cântecul pierdut)  – anime, 28 septembrie -> Războiul amenință regatul Neunatia, unde două tinere sunt binecuvântate și în același timp împovărate de puterea cântecului.
 3. Forest of Piano (Pădurea pianului) – anime, 28 septembrie -> Kai crește cântând la un pian vechi, abandonat în pădure. Tatăl lui Shuhei este un pianist faimos. Întâlnirea lor întâmplătoare le transformă viețile și muzica.
 1. D.L. Hughley: Contrarian (D.L. Hughley: Gică Contra) – 18 septembrie -> Un spectacol la foc automat în Philadelphia unde D.L. Hughley face poante despre politică, scandalurile celebrităților, iubirea părintească și multe altele.
 2. Rafinha Bastos: Ultimate – 21 septembrie -> O singură glumă nereușită era aproape să-l coste cariera. Acum vorbește despre asta. Și despre multe altele, precum divorțul prin care a trecut și cum s-a îndrăgostit după pe Tinder.

Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:

 1. Better Call Saul – S4, marți -> O moarte șocantă îl propulsează pe Jimmy în lumea criminală – și mai aproape de viața sa ca Saul Goodman.
 2. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marti
 3. The Good Place (Locul Bun) – S3, vineri (din 28 septembrie) -> Cât a fost în viață, a vrut doar să fie pe primul loc. Acum, că e moartă, trebuie să-și dorească mai mult de atat.

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. The Disastrous Life of Saiki K. (Viața dezastruoasă a lui Saiki K.) – S2 -> 19 septembrie
 2. Brooklyn Nine-Nine – S4 -> 20 septembrie
 3. VeggieTales in the House – S4 -> 23 septembrie
 4. RuPaul’s Drag Race – S10 -> 30 septembrie
 1. xXx: The Return of Xander Cage -> 21 septembrie
 2. Defiance (Sfidarea, 2008) -> 22 septembrie
 3. Last Vegas (Burlaci intarziati, 2013) -> 23 septembrie
 4. Fair Game (Joc legitim, 2010) -> 24 septembrie

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s