‘Better Call Saul’ revine la AMC România

SEZONUL 4 DIN SERIALUL „BETTER CALL SAUL”,
DIN 27 SEPTEMBRIE, PE AMC

Producția originală AMC va fi pe post în fiecare joi, la ora 22:00

BUCUREȘTI, 20 SEPTEMBRIE 2018 – Apreciatul serial producție proprie AMC „Better Call Saul” a ajuns la sezonul 4. Acesta va avea premiera pe post pe data de 27 septembrie, la ora 22:00 (ora României). În noile episoade, moartea lui Chuck (Michael McKean) este catalizatorul transformării lui Jimmy McGill (Bob Odenkirk) în Saul Goodman. După pierderea suferită, Jimmy face pași rapizi în lumea criminală, periclitându-și cariera de avocat și relația cu Kim (Rhea Seehorn). Moartea lui Chuck îi afectează extrem de mult și pe foștii colegi Howard (Patrick Fabian) și Kim, care se află din nou în tabere adverse în lupta începută de frații McGill. În paralel, Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) își asumă activ rolul de consultant pe motive de Securitate pentru Madrigal Electromotive. Este o perioadă volatilă pentru angajații lui Gus Fring  (Giancarlo Esposito): prăbușirea lui Hector (Mark Margolis) are un impact masiv asupra întregii lumi criminale din Albuquerque, iar cartelul e aruncat în haos – ceea ce afectează planurile prefecte ale lui Gus și Nacho (Michael Mando).

În luna august, „Better Call Saul” a fost prelungit de AMC cu o nouă serie, a cincea. Serialul este o co-producție Sony Pictures Television și AMC Studios și îi are drept producători executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz și Gennifer Hutchison. Din distribuție fac parte Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando și Giancarlo Esposito.

În SUA, sezonul 3 s-a plasat pe locul 5 în clasamentul celor mai urmărite seriale dramatice de pe posturile de cablu, în rândul adulților de 25 – 54 de ani. „Better Call Saul” îi are drept producători executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz și Gennifer Hutchison. Serialul a obținut anul acesta un Premiu Peabody și, de-a lungul a trei sezoane, a strâns (printre altele) 23 de nominalizări la Emmy, 3 nominalizări la Globul de Aur, 2 Premii Writers Guild, 3 Premii Critics’ Choice, 1 trofeu acordat de Television Critics Association și 2 Premii AFI.Better Call Saul_AMC_S4_P
Sursa: AMC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s