Noutăţile lunii octombrie la AXN

Luna octombrie debutează în forță la AXN, cu seri pline de acțiune explozivă, cazuri misterioase, misiuni periculoase și personaje complexe.

Începând din 1 octombrie, lunea, noul serial „Dispăruți” îl readuce pe Chris Noth (Soția perfectă, Totul despre sex) pe micul ecran. Miercuri, 3 octombrie, revine echipa din „NCIS: Anchetă militară” cu episoade duble din sezonul 12.

Joia e timpul ca Walter O’Brien și unitatea specială „Scorpion” să salveze din nou lumea de la tot felul de amenințări, în sezonul patru.

Începând cu luna octombrie, telespectatorii pot urmări un singur episod din Sherlock Holmes şi Dr. Watson / Elementary, sezonul 6, lunea, de la 22:55 și două episoade din Grimm, sezonul 5, vinerea, de la ora 21:05.


AXN

Gone_S1_B_V2Dispăruți/ Gone – premiera din 1 octombrie, lunea, de la ora 22:00; cu Chris Noth, Leven Rambin, Danny Pino

 Noua dramă „Dispăruți” dezvăluie povestea supraviețuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit “Kick”Lanigan (Leven Rambin), și a lui Frank Novak (Chris Noth), agentul FBI care a salvat-o. Întreaga adolescență, Kick s-a antrenat în arte marțiale și folosirea armelor pentru a se putea apăra în orice moment de orice atac. În momentul în care Novak o convinge să se alăture echipei speciale pe care a creat-o cu resurse din partea FBI, Kick realizează ceea ce își dorește cu adevărat să facă. Fostul ofițer John Bishop ( Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) și James Finley (Andy Mientus) completează noua echipă care se dedică rezolvării cazurilor de răpire și persoane dispărute.


NCIS_S12_BNCIS: Anchetă militară – premiera sezonului 12, din 3 octombrie, miercurea, episoade duble de la ora 21:00; cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

În debutul sezonului 12, Gibbs și McGee călătoresc în Rusia pentru a se asigura că un inginer NCIS, care are legături cu informații clasificate, ajunge în siguranță. Misiunea lor este compromisă, iar cei trei se văd nevoiți să se ascundă pentru a nu fi capturați de un grup de mercenari ruși. În tot acest timp, restul echipei rămase în D.C. lucrează de zor și se folosește de toate informațiile și contactele disponibile pentru a da de urma celor dispăruți.


Scorpion_S4_BScorpion – premiera sezonului 4, din 4 octombrie, joia, episoade duble de la ora 21.00; cu Eddie Kaye Thomas

Viața expertului în computere Walter O’Brien, care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, în cadrul unității speciale Scorpion, o ultimă linie de apărare împotriva amenințărilor din jurul globului, este din nou sub lupă. În sezonul patru, echipa trebuie să colaboreze cu vechiul lor dușman, Mark Collins ( Josh Leonard), pentru a opri o catastrofă care ar putea reprezenta finalul omenirii.  În tot acest timp, stingheri, Walter și Paige încearcă să se adapteze noului statut – cel de cuplu. În primul episod al noului sezon, echipa „Scorpion”  cântă “Everything is absolutely genius.”

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s