Drama procedurală „Dispăruți” (Gone) are premiera la AXN, pe 1 octombrie

Chris Noth revine pe micul ecran în noua dramă procedurală

București, Septembrie 2018 – Drama procedurală „Dispăruți” (Gone) cu Leven Rambin (True Detective) și Chris Noth (The Good Wife, Sex and the City) în rolurile principale are premiera la AXN, luni, 1 octombrie, de la ora 22.00. 

Noul serial dezvăluie povestea supraviețuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit “Kick” Lanigan (Rambin), și a lui Frank Novak (Noth), agentul FBI care a salvat-o.

Timp de cinsprezece ani, perioadă în care s-a străduit să uite drama prin care a trecut, Kick s-a antrenat în arte marțiale și în folosirea armelor, convinsă că doar așa se va putea apăra în orice moment de un atacator. Isteață, puternică, funny, uneori cu un umor negru și fără să își lase emoțiile la vedere, eroina va trebui să decidă dacă vrea să se confrunte cu demonii trecutului în momentul în care primește o vizită neașteptată din partea lui Novak. Acesta este un veteran FBI, cu imbolduri de renegat, care formează o echipă mică, o unitate specializată în cazuri de răpiri cu resurse puse la dispoziție de FBI. Cu o vastă experiență, Novak este liderul de necontestat al echipei, precum și o figură paternă pentru Kick. Speranța lui este că, implicându-o în noul proiect, aceasta va reuși să lase trecutul în urmă.

Fostul ofițer John Bishop (Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) și James Finley (Andy Mientus) completează echipa care se dedică cu mult curaj rezolvării cazurilor de răpire și persoane dispărute.

Noua producție formată din 12 episoade este produsă de NBCUniversal Studios. Seria a fost creată de Matt Lopez (The Sorcerer’s Apprentice), în timp ce Barry O’Brien (CSI Miami), JoAnn Alfano (30 Rock), Kim Moses (Ghost Whisperer) și Sara Colleton (Dexter) sunt producători executivi.

În Statele Unite ale Americii, în fiecare oră, 75 de persoane sunt raportate dispărute. Cât de repede trebuie să intervină membrii echipei din „Dispăruți” pentru a găsi persoanele dispărute și a le oferi emoția de a se reuni cu cei dragi, care este istoria relației dintre Kick și Frank, dacă aceasta va realiza ce își dorește să facă cu adevărat în momentul în care Novak o convinge să se alăture echipei speciale, telespectatorii vor afla începând din 1 octombrie, în fiecare luni seara, de la ora 22:00, la AXN.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s