UPDATE: Dan Goor, co-creator Brooklyn Nine-Nine a confirmat că publicul o va revedea pe Gina Linetti și în sezonul 6, chiar dacă personajul lui Peretti nu va mai fi series regular:


Salvat, continuat și programat pentru midseason, mutarea la NBC pare să vină în cele din urmă cu o schimbare și în distribuție, actrița Chelsea Peretti, interpreta Ginei anunțând pe social media despărțirea de personajul său și de întreaga distribuție B99.

Pentru moment reprezentanții NBC nu au emis niciun comunicat privind declarația lui Peretti, aceasta specificând în mesajul său că este posibil să revină în calitate de guest-star. Cu statut de series regular pentru cele cinci sezoane B99, Chelsea a fost în concediu de maternitate în prima parte a sezonului 5, Gina revenind în cadrul secției de poliție după episodul aniversar #100.

În România, patru din cele cinci sezoane Brooklyn Nine-Nine pot fi vizionate pe Netflix. Mai multe despre sezonul șase și despre ce alte schimbări va aduce mutarea titlului de la Fox la NBC, aici.