Dramele The CW primesc sezon complet (Updated)

Update: Cu doar o lună în urmă, pe 9 octombrie, scriam că cei de la The CW au acordat un vot de încredere noilor drame din grilă, suplimentând numărul comenzii inițiale din primăvară cu cinci și respectiv trei episoade, însă premiera și ratingurile înregistrate de acestea l-au făcut pe Mark Pedowitz, președinte The CW, chiar să meargă mai departe în decizia sa și anume să anunțe un sezon integral de 22 episoade pentru Charmed și unul de 16 episoade pentru All American (ro.Spencer, HBO Go) și Legacies (ro. Moșteniri, HBO Go). 

Dacă pentru Charmed și Legacies lucrurile sunt destul de roz, All American merge chiar pe principiul serialului și anume o a doua șansă – drama sportivă nu a reușit să se evidențieze în ratinguri în ciuda distribuției internaționale de care se bucură  însă, chiar și așa, președintele postului a decis să nu repete graba din anii precedenți și să îi mai acorde o șansă de a-și găsi și forma comunitatea de fani pe care o merită.

La pol opus, Hope și ale sale moșteniri nu a dezamăgit clanul Mikaelson, în timp ce versiunea modernă a surorilor vrăjitoare a supraviețuit răutăților publicului de dinainte de premieră si a reușit să crească ratingurile pentru The CW în serile de duminică și să aibă cea mai vizionată premieră dintre cele trei seriale noi.

De mentionat că cele două titluri, Legacies și Charmed, se poziționează pe locurile 3 și respectiv 4 în topul celor mai urmărite seriale ale postului, după The Flash și Riverdale.


Știre inițală: Vot de încredere pentru noile titluri din această toamnă, cei de la The CW anunțând comanda a cinci episoade suplimentare pentru dramele All AmericanșiCharmed și trei pentru spin-offul Legacies. Pe lângă promovarea intensă de care s-au bucurat și prezența la evenimentele de presa din această vară, cele trei titluri au reușit deja să își formeze și să își consolideze o comunitate de fani care așteaptă nerăbdători premiera. Votul de încredere vine de asemenea ca urmare a încercării celor de la The CW de a-și completa grila de programe, anul acesta luându-ne la revedere de la dramediile Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin și iZombie. Chiar și așa, este un pas înainte pentru cei de la The CW această decizie, doar în ultimii doi ani așteptând luni bune de la premiera noilor titluri pentru a comunica ceva telespectatorilor, și chiar și așa doar trei proiecte au reușit să supraviețuiască unui nou sezon – Black Lightning, Dynasty și Riverdale, sub pecetea anulării trecând Frequency, Life Sentence, No Tomorrow și Valor.

Pentru sezonul 2018/19 cei de la The CW propun telespectatorilor cinci titluri – All American, Charmed și Legacies care vor fi lansate luna aceasta, urmând ca în midseason să își facă loc în grilă și In the Dark și reboot-ul Roswell, New Mexico. Titlurile postului vor reveni cu noi episoade din seara aceasta, supereroii Black Lightning și The Flash dând startul unui nou sezon.

De menționat că via Netflix, vom avea și anul acesta săptămânal episoade noi pentru Black Lightning, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Dynasty și Riverdale. Dacă titlurile mai “vechi” și-au găsit locul la Netflix, cele noi, sau cel puțin pentru moment doar All American și Legacies vor putea fi urmărite săptămânal, pe HBO Go.


All American: Când un tânăr sportiv, o stea în ascensiune pentru fotbalul interliceal din Los Angeles, este transferat de la Crenshaw High pentru a juca în echipa celor de la Beverly Hills High, greutăţile, pierderile şi victoriile, într-un cuvânt viaţa şi lumea a două familii total diferite încep a se contopi. Inspirat din viaţa fotbalistului Spencer Paysinger, proiectul este produs de Robbie Rogers, unul dintre fotbaliştii echipei L.A. Galaxy (fotbal european/soccer).

Charmed: După moartea tragică a mamei lor, cele două surori Vera, Melanie și Maggie, trec prin momente grele ce amenință să le distrugă definitiv relația și prietenia. Lucrurile nu se opresc aici, cele două având parte de un nou șoc, acestea aflând că au o soră mai mare, Macy, o soră a cărei existență mama lor a ținut-o secretă. Întâlnite și încercând să își ofere o șansă, cele trei au parte împreună de noi provocări, fiecare dintre ele începând să dezvolte… abilități noi, aparent imposibile. Greu de crezut și de acceptat, surorile ajung să facă cunoștință cu Harry Greenwood care le explică că ceea ce li se întâmplă este perfect normal, dezvăluindu-le că o moștenesc pe mama lor care era… vrăjitoare. Pe cât de nebunește sună, pe atât de natural se simte totul, astfel că în ciuda negării a celor întâmplate, cele trei surori își acceptă într-un final noua realitate și destinul care le plasează ca protectoare ale umanității într-o luptă neștiută cu demonii.

Legacies: Noul spin-off o va avea protagonistă pe Hope Mikaelson, fiica tribrid a lui Niklaus Mikaelson şi Hayley Marshall-Kenner. În ciuda faptului că pentru moment puterile sale sunt un mister, tânăra are gene de vrăjitoare, vampir şi vârcolac, cunoscându-i deja familia şi pericolul în care s-a aflat încă de la naştere. În ciuda celor întâmplate, Hope continuă să fie speranţa familiei Mikaelson de a şterge din atrocităţile trecutului, îndreptându-se spre un nou capitol. Având acţiunea plasată în Mystic Falls la internatul Salvatore, The Salvatore School for the Young and Gifted, alături de Hope le vom mai vedea pe gemenele Lizzie şi Josie Saltzman precum şi pe alţi tineri talentaţi învăţaţi şi pregătiţi să îşi înfrâneze propriile instincte şi impulsuri animalice. Vor fi aceşti tineri vampiri, vârcolaci ori vrăjitori eroii ce îşi doresc să fie sau monştrii ce s-au născut a fi?

Sursa


7 thoughts on “Dramele The CW primesc sezon complet (Updated)

  1. Sper ca Spencer să fie serios, ca Friday Night Lights, nu ca majoritatea serialelor cu adolescenți fițoși de pe CW. 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s