‘Ca la mama acasă’ – Patrizia Paglieri are emisiune nouă la TV Paprika

PATRIZIA PAGLIERI A GĂTIT INVITAȚILOR,
LA EVENIMENTUL DE LANSARE AL
EMISIUNII TV PAPRIKA

CA LA MAMA ACASĂ – CU PATRIZIA PAGLIERI

BUCUREȘTI, 12 OCTOMBRIE 2018 – Pe 11 octombrie, TV Paprika și-a lansat oficial marea premieră a toamnei, a doua emisiune producție proprie a acestui an, „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri”. 60 de jurnaliști din presa scrisă și bloggeri s-au bucurat de poveștile și deliciile culinare ale chef-ului de origine italiană. În atmosfera relaxantă de la 13la11, din București, Patrizia a gătit bruschete cu ciuperci de pădure și trufe, plus un desert cu mascarpone și căpșuni. Invitații s-au delectat cu o degustare de vin și poveștile unui somelier, înghețată delicioasă și trei concursuri cu premii. Printre aceștia s-au aflat Antonio Passarelli și fiul Patriziei, Francesco, care și-a ajutat mama în bucătărie.

Emisiunea „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” începe pe 15 octombrie, la TV Paprika, și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 21:00. Cele 20 de episoade au fost filmate la sfârșitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este fiul ei, Francesco. Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia gătește fusion, făcând o combinație între bucătăriile italiană, românească și internațională și oferindu-ne un rezultat spectaculos – rețete pline de culoare, rapide și gustoase. Fiecare episod ne dezvăluie două rețete delicioase și este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00.

Celelalte noutăți ale lunii octombrie, pe TV Paprika, sunt alte trei producții din 2018: „Jamie gătește italienește” (simpaticul chef britanic și mentorul său, Gennaro Contaldo, cutreieră însorita Sicilie și gătesc alături de diverse „nonne” – supereroii bucătăriei italiene; din 6 octombrie, în weekend, de la ora 16:00); „Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană” (Si și Dave ajung, pe 2 roți, în Italia, Sardinia, Corsica, Franța, Insulele Baleare și Spania; din 14 octombrie, în weekend, de la ora 19:00); „Să gătim sănătos cu Pepe” (Peter Siska e îndrăgostit de bucătăria sănătoasă și ne învață rețetele lui; din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00).


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s