Comandă extinsă pentru FBI-ul lui Dick Wolf și CBS

După ce zilele trecute NBC, Fox și The CW au fost în centrul atenției cu noile proiecte lansate, cei de la CBS nu au dorit să rămână în urmă, anunțând și ei suplimentarea comenzii inițiale cu nouă episoade noi pentru drama FBI, semnată de însuși părintele proceduralelor de acțiune, Dick Wolf (Law and Order, Chicago ș.a.). Prin această decizie, noul titlu din grila CBS va avea un prim sezon extins de 22 de episoade, telespectatorii urmând să le fie alături lui Missy Peregrym, Jeremy Sistto & CO până în luna mai, săptămânal rezolvând alături de aceștia cazurile care ajung la FBI, divizia New York.

Pentru cei care urmăresc evoluția serialelor TV, decizia CBS nu este deloc una surprinzătoare, exceptând faptul că titlu este produs și deținut de Universal Television în parteneriat cu studiourile CBS Television, FBI a reușit să aibă o medie de ~10milioane telespectatori, succesul înregistrat plasându-l ca al treilea cel mai urmărit titlu al postului, după NCIS și The Big Bang Theory.

În ciuda schimbărilor din spatele camerelor de filmare, mai exact din echipa de producție, în prezent varianta 3.0, condusă de Derek Haas (showrunner Chicago Fire) și Rick Eid (showrunner Chicago PD), asta după o întreagă epopee cu Greg Plageman și Craig Turk. De menționat de altfel că FBI merge pe rețeta clasică dorită și cerută de CBS astfel, cu veteranele NCIS și Criminal Minds aproape de final (CM mai mult decât show-ul lui Mark Harmon),  postul are nevoie de o nouă potențială franciză ce poate fi distribuită internațional – dacă în prezent serialul vizează divizia FBI din New York, acesta se poate multiplica oricând în alte birouri teritoriale. J

Despre difuzarea internațională nu putem decât spera și aștepta optimiști vești, anul trecut cele trei drame CBS ajungând rapid pe micile ecrane din România, cu Wisdom of the Crowd la Film Now (Digi Film) și SEAL Team și S.W.A.T. la AXN. Până atunci, CBS difuzează FBI săptămânal în serile de marți, alături de NCIS și NCIS: New Orleans.

Sursa

One thought on “Comandă extinsă pentru FBI-ul lui Dick Wolf și CBS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s