Marvel’s Iron Fist: Bye bye Netflix, hello Disney?!

La o lună de la lansarea sezonului secund și a ceea ce a părut cu siguranță o suită de cronici cu mult mai bune decât cele primite la premiera serialului, reprezentanții Netflix, alături de cei de la Marvel, au emis un comunicat de presă comun prin care au anunțat în această dimineață anularea Iron Fist, unul dintre cele șase proiecte produse sub egida celor două branduri.

Ultimul Defender adus pe micul ecran și primul anulat, în ciuda calității serialului și a criticilor aduse încă de la primul trailer lansat, sau chiar anunț privind distribuția, decizia anulării nu pare a avea la bază numărul de vizualizări ori serialul în sine. Ba mai mult, prin comunicatul publicat lucrurile par a avea mai degrabă legătură cu noua platformă Disney ce urmează a fi lansată anul viitor și care deja are în lucru proiecte ce îi vor aduce pe micul ecran pe actorii Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen în rolurile lui Loki și Wandei/Scarlet Witch. Povestea lui Danny Rand pare a avea astfel șanse mari să continue pe platforma Disney, în ciuda aparentei dorințe a celor de la Marvel de a-și continua parteneriatul cu Netflix, nou anunțata serie Star Wars produsă de Jon Favreau făcându-i pe cei de la Disney să ia astfel în considerare un revival Iron Fist.

Rămâne de văzut dacă și ce se va întâmpla mai departe, pentru moment Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și The Punisher urmând să își continue existența liniștiți la Netflix – conform celor de la Deadline, o reînnoire Luke Cage cu un nou sezon este așteptată din zi în zi, decizia fiind deja luată.

Până vom afla ce se va întâmpla cu Danny Rand și versiunea Iron Fist a lui Finn Jones, pe 19 octombrie avem pregătit un binge marca Netflix al celui care a dat startul Defenderilor, Diavolul din Hell’s Kitchen revenind cu un nou sezon, vechi rivali și totuși, noi demoni. Mai multe materiale, aici.


-declarație comună Marvel/Netfix:
“Marvel’s Iron Fist will not return for a third season on Netflix. Everyone at Marvel Television and Netflix is proud of the series and grateful for all of the hard work from our incredible cast, crew and showrunners. We’re thankful to the fans who have watched these two seasons, and for the partnership we’ve shared on this series. While the series on Netflix has ended, the immortal Iron Fist will live on.”

Sursa

2 thoughts on “Marvel’s Iron Fist: Bye bye Netflix, hello Disney?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s