Netflix anulează ‘Luke Cage’

Zilele trecute, la anunțul anulării Marvel’s Iron Fist, cei de la Deadline menționau că o decizie pozitivă în privința defenderului Luke Cage a fost luată de către cei de la Netflix, fiind doar o chestiune de timp pentru anunțul public. Aceștia au avut dreptate doar pe jumătate, comunicatul Netflix apărând destul de rapid însa nu cu vestea dorită de fanii eroului din Harlem.

Însă, încă o dată, ni s-a demonstrat că lucrurile nu sunt atât de ușoare pe cât par, în ultimele șase luni, scenariștii serialului, sub comanda showrunner-ului Cheo Hodari Coker au lucrat la noi materiale și scenarii pentru sezonul 3, toate discuțiile indicând o continuare. După o lună de negocieri dure din toate părțile, discuții demarate în primă instanță pentru reducerea numărului de episoade de la 13 la 10 pentru S3, totul a căpătat o nouă turnură în ultimele 48 de ore, culminând în cele din urmă cu anunțul anulării, pus pe seama diferențelor de creație și direcția dorită pentru noile episoade.

Sezonul 2 a fost lansat pe 22 iulie, iar Luke Cage l-a avut ca guest star pe Finn Jones în rolul lui Danny Rand/Iron Fist. Jessica Jones a primit în primăvară reînnoirea cu sezonul 3, episoadele fiind deja în post-producție, în timp ce The Punisher urmează a reveni cu sezonul 2. După lansarea de ieri a sezonului 3, o decizie în privința continuării Daredevil este în prezent așteptată.

-comunicat Netflix/Marvel:
“Unfortunately, Marvel’s Luke Cage will not return for a third season. Everyone at Marvel Television and Netflix is grateful to the dedicated showrunner, writers, cast and crew who brought Harlem’s Hero to life for the past two seasons, and to all the fans who have supported the series.”

Sursa

2 thoughts on “Netflix anulează ‘Luke Cage’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s