Mini serie online: Acțiune, adrenalină și antrenamente intense în Bootcamp-ul AXN

Acțiune, adrenalină și antrenamente intense în Bootcamp-ul AXN, disponibile acum într-o mini serie online

Fanii AXN pot urmări desfășurarea sesiunilor de antrenament și misiunea finală din bootcamp într-o mini serie online

București, octombrie 2018 – Cei mai bravi dintre cei bravi, care și-au pus curajul la încercare în competiția lansată de AXN în această toamnă, au trăit o experiență de neuitat în bootcamp-ul militar care a avut loc în perioada 4-7 octombrie, lângă Sinaia. Cele două echipe coordonate de Dragoș Bucur și Roxana Ciuhulescu au avut de rezolvat o misiune specială contra-cronometru, inspirată din serialul „Cei bravi”, difuzat marțea, de la ora 21.00, la AXN. Echipa lui Dragoș Bucur, „Cei brazi”, a fost câștigătoare, fiecare membru primind o consolă PS4 cu noul joc FIFA 19.

Timp de trei zile, cei 10 recruți, sub îndrumarea trainerului militar Florin Nan, au participat la sesiuni de instruire fizică și strategică. Cei doi căpitani și ambasadori ai campaniei, Dragoș Bucur și Roxana Ciuhulescu, și-au susținut echipele „Cei brazi”, respectiv „Cei treji”, și au participat alături de ei pe perioada antrenamentelor, care au inclus un curs practic de topografie și cartografie, mânuirea arcului cu săgeți, un traseu funcțional, probe de agilitate, drumeții prin pădure și cățărat pe Cheile Horoabei.

În timpul misiunii finale, care a constat în eliberarea unui ostatic, prin decriptarea unui cod obținut din indiciile strânse pe parcursul competiției, participanții au dat dovadă de fair-play și spirit de echipă. „Cei brazi”, coordonați de Dragoș Bucur, au terminat în cel mai scurt timp misiunea finală și au fost premiați în cadrul unei ceremonii la foc de tabără.

“Am trăit zile intense în bootcamp-ul AXN, un program strict de antrenamente, probe dificile, exact ca într-o tabără militară sau, mai bine zis, ca în serialul “Cei bravi”. Participanții au fost la înălțime, s-au comportat incredibil și mă bucur că am putut fi alături de ei în această experiență unică. Au avut un entuziasm molipsitor, încât am făcut toate antrenamentele cot la cot cu ei, ba chiar am urcat și pe Cheile Horoabei împreună“, a declarat Roxana Ciuhulescu.

“Când am văzut primul episod din serialul „Cei bravi”, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să joc în el. Experiența din bootcamp-ul AXN s-a apropiat foarte mult de atmosfera din serial și mă bucur că am putut participa, dar mai ales că echipa mea, “Cei brazi”, a câștigat. Toți participanți au fost extraordinari, iubitori de acțiune, adrenalină, și au dat dovadă de mult curaj și îndârjire, reușind să termine misiunea finală într-un timp record”, a completat Dragoș Bucur.

Fanii AXN pot urmări, începând de săptămâna aceasta, pe platformele de socializare (Facebook, Youtube și Instagram), acțiunea și desfășurarea sesiunilor de antrenament din bootcamp într-o mini serie online. Pe 31 octombrie, la o zi după difuzarea pe AXN a ultimului episod din serialul “Cei Bravi”, aceștia vor putea descoperi aventurile celor zece recruți din misiunea finală într-un episod special.


Primul episod al mini-seriei online din bootcamp-ul AXN: https://youtu.be/Cl3jIgLaeaI

Testimonial Dragoș Bucur:

Testimonial Roxana Ciuhulescu:


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s