Comunicat de presă: noutățile lunii noiembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în noiembrie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. House of Cards (Culisele puterii) – S6 / 2 noiembrie -> După ce Frank a ieșit din peisaj, Claire Underwood preia cu adevărat frâiele și devine prima femeie președinte, însă pericole formidabile îi amenință moștenirea.
 2. Super Drags S1 / 9 noiembrie -> Trei prieteni gay care lucrează într-un supermarket duc vieți duble de super-eroi drag queens, care luptă împotriva crimelor.
 3. The Sinner (Păcătoasa) – S2 / 9 noiembrie -> Detectivul Harry Ambrose se întoarce în New York pentru a investiga o crimă dublă ciudată, care are drept suspect un copil de 13 ani.
 4. Westside – S1 / 9 noiembrie -> Un serial reality extrem de personal având în prim-plan nouă muzicieni aspiranți care trec prin provocările și bucuria punerii în scenă a unei prezentări la Hollywood.
 5. Beat Bugs S3 / 9 noiembrie, pentru copii si familie -> Muzica îi ține pe gândăcei activi și le arată soluțiile de rezolvare ale problemelor într-un alt sezon haios și plin de aventură.
 6. Treehouse Detectives (Ursuleții detectivi) S2 / 9 noiembrie, pentru copii si familie ->Detectivii Toby și Teri se întorc cu noi cazuri, ajutându-i pe alții, plini de curaj – și punând întrebări mari despre lumea care îi înconjoară.
 7. Warrior (Războinicul) – S1 / 13 noiembrie -> Un veteran măcinat de vină după ultima sa misiune face echipă cu văduva celui mai bun prieten pentru a se infiltra într-o bandă periculoasă de motocicliști din Copenhaga.
 8. Narcos: Mexico – S4 / 16 noiembrie ->Urmărește ascensiunea Cartelului Guadalajara. Un agent DEA american află la ce pericole se expune dacă îi vânează pe narcotraficanți în Mexic.
 9. The Kominsky Method (Metoda Kominsky) – S1 / 16 noiembrie -> Michael Douglas joacă rolul unui actor cu succes meteoric ajuns profesor de actorie adulat la Hollywood. O comedie de Chuck Lorre în care apare și Alan Arkin.
 10. Ponysitters Club (Clubul iubitorilor de ponei) S2 / 16 noiembrie, pentru copii si familie -> Skye și Clubul iubitorilor de ponei se întorc pentru o altă rundă de acțiune și aventură, prietenie incredibilă și animale adorabile.
 11. The Last Kingdom – S3 / 19 noiembrie -> Alfred cel Mare își apără regatul de invadatorii nordici, iar Uhtred, născut saxon, dar crescut de vikingi, caută să-și revendice dreptul său ancestral prin naștere.
 12. The Final Table (Toată lumea la masă!) S1 / 20 noiembrie -> Echipele de bucătari se întrec în a fi pe placul celor mai pretențioase gusturi, creând sortimente legendare din diverse bucătării naționale în acest concurs alert.
 13. Trevor Noah: Son of Patricia (Trevor Noah: Sunt fiul Patriciei) S1 / 20 noiembrie -> Trevor Noah coboară de la pupitrul „Daily Show” și urcă pe scenă pentru un spectacol de stand-up despre rasism, imigrație, mersul cu cortul și multe altele.
 14. Kulipari: Dream Walker (Kulipari: În lumea viselor lucide) – S1 / 20 noiembrie -> Acum, că a devenit Regele Cerului Albastru, Darel trebuie să plece într-o misiune de salvare, lăsând apărarea satului în sarcina tinerei generații Kulipari.
 15. Motown Magic (Magie în Motown) S1 / 20 noiembrie ->În orașul Motown, tânărul Ben descoperă că poate reînvia arta stradală. Smokey Robinson este producătorul muzical executiv al acestui serial de animație.
 16. The Tribe (Cu ritmul în sânge) S1 / 21 noiembrie -> O fostă celebritate își pierde reputația și memoria, dar începe o nouă viață alături de mama lui biologică și grupul ei de dans.
 17. GreenleafS3 / 22 noiembrie -> Deși membrii familiei Greenleaf conduc o mare biserică în Memphis, afacerile și viețile lor personale sunt pătate de lăcomie, adulter și alte păcate.
 18. The Christmas Chronicles (Cronicile Crăciunului) S1 / 22 noiembrie -> Doi frați își unesc forțele cu Moș Crăciun într-o aventură… la înălțime. Un nou film clasic de Crăciun, semnat de realizatorii filmelor „Harry Potter” și „Singur acasă”.
 19. Fugitiva (Fugara) S1 / 23 noiembrie -> O femeie organizează un plan de evadare sub forma unei ”răpiri” pentru a-și proteja copilul de dușmanii soțului ei.
 20. Frontier S3 / 23 noiembrie -> În timp ce Harp îl urmărește pe Lordul Benton pentru a o salva Grace, Michael preia comanda Companiei Black Wolf și Sokanon se îmbarcă într-o cruciadă justificată.
 21. Sick Note (Pe caz de boală) S1 / 23 noiembrie -> Acest serial de comedie neagră urmărește o persoană leneșă, greșită diagnosticată cu cancer, ale cărei minciuni o conduc într-un complex absurd de secrete, șantaj și suspiciune.
 22. Sick Note (Pe caz de boală)S2 / 23 noiembrie -> Rupert Grint, Nick Frost și Lindsay Lohan fac parte din a doua două de comedie neagră briliantă. Iar minciunile continuă să curgă…
 23. Death by Magic (Moarte prin magie)S1 / 30 noiembrie -> Magicianul Drummond Money-Coutts călătorește pe întregul glob, demonstrând o pasiune cu adevărat contagioasă pentru magie și încercând trucuri ce au ucis alți magicieni.
 24. 1983 S1 / 30 noiembrie -> La zeci de ani după atacul terorist din 1983, un student la drept și un polițist dezvăluie un complot care a făcut Polonia stat polițist și a menținut Cortina de Fier.
 25. Baby S1 / 30 noiembrie -> Inspirat de o poveste reală, acest serial urmărește un grup de adolescenți din Roma care sfidează societatea în căutarea independenței și a propriei identități.
 26. F is for Family S3 / 30 noiembrie -> Când Frank se împrietenește cu un pilot tânăr de vânătoare — interpretat de către Vince Vaughn — familia lui pornește în noi aventuri.
 27. Spy Kids: Mission Critical (Joaca de-a spionii: Misiune critică)S2 / 30 noiembrie  -> Un serial de animație derivat în care Juni și Carmen Cortez trebuie să înfrunte malefica organizație SWAMP, fără a fi ajutați de părinții lor superspioni.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Patriot Act with Hasan Minhaj (Hasan Minhaj: Fii patriot!) S1, joi (din 4.11) -> În acest program săptămânal, Hasan Minhaj explorează tendințele care modelează lumea noastră fragmentată, folosindu-și vocea comică și stilul de narare unic.
 2. The Rise of Phoenixes (Zborul păsării Phoenix) – S1, vineri -> Când un secret din trecut revine, un judecător respectat trebuie să aleagă între a-și răzbuna familia sau a rămâne fidelă prințului pe care îl iubește.
 3. The Good Place (Locul Bun) – S3, vineri -> Cât a fost în viață, a vrut doar să fie pe primul loc. Acum, că e moartă, trebuie să-și dorească mai mult de atât.
 4. Riverdale – S3, joi  -> După o revoltă și un sezon de război politic cu mize mari, gașca din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș.
 5. Outlander (Straina) – S4, sambata (din 5.11)
 6. Dynasty (Dinastia) – S2, sambata  -> În urma unui incendiu calamitat, care le-a lăsat casa în flăcări, membrii Carrington trec prin dărâmături pentru a-și reconstrui dinastia – și pentru a se ridica din nou.
 7. A Taiwanese Tale of Two Cities (Poveste taiwaneză despre două orașe) – S1, duminica (din 14.10) -> Două regine ale frumuseții – aceași moșternire, dar pe coaste separate – și o decizie care va lega, curând, căile lor.
 8. Black Lightning (Fulgerul negru) – S2, marti (din 16.10) -> Poate că Black Lightning a supraviețuit, dar puterile lui speciale nu. Acum, el trebuie să își ajute fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta.
 9. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marti

 • Filme, documentare, anime și comedii originale Netflix
 1. Angela’s Christmas (Crăciunul Angelei) – 1 noiembrie, pentru copii si familie -> După ce merge la biserică alături de ai săi în Ajunul Crăciunului, micuța Angela are o idee extraordinară. O poveste înduioșătoare, bazată pe opera lui Frank McCourt.
 2. The Holiday Calendar (Calendarul de Crăciun) – 2 noiembrie -> O fotografă talentată cu un job neplăcut moștenește un calendar antic advent, care ar putea să prezică viitorul – și să o îndrepte spre iubire.
 3. The Other Side of the Wind – 2 noiembrie -> Un film complex de Orson Welles, în care un regizor renumit se luptă în ultima zi de viață să termine un nou proiect, contemplând asupra moștenirii lăsate în urmă.
 4. Brainchild (Trucurile universului) – 2 noiembrie, pentru copii si familie -> Explicații pe înțelesul tuturor despre aspectele științifice ale vieții de zi cu zi, de la microbi și emoții și până la rețelele de socializare.
 5. Outlaw King (Regele proscris) – 9 noiembrie -> Această dramă urmărește lupta lui Robert Bruce de a recâștiga independența Scoției după ce Regele Angliei a preluat controlul.
 6. Medal of Honor (Medalia de Onoare) – 9 noiembrie -> O dramă-documentar care spune povestea militarilor americani decorați cu Medalia de Onoare în urma operațiunilor desfășurate în Irak, Afganistan, Vietnam și alte țări.
 7. May The Devil Take You – 15 noiembrie -> Când tatăl ei îndepărtat intră într-o comă misterioasă, o femeie tânără caută răspunsuri la vechea lui vilă, unde ea și sora vitregă descoperă adevăruri întunecate.
 8. The Crew (Echipa de tâlhari) – 15 noiembrie -> Echilibrul între viața personală și cea profesională este distrus în momentul în care cei mai buni jefuitori înarmați din Paris fac o greșeală gravă și sunt obligați să ia parte la un jaf de risc mare.
 9. Cam – 16 noiembrie -> După ce îi este preluat contul de o persoană care îi seamănă leit, o operatoare de video chat cu mulți fani decide să găsească făptașa și să-și recâștige identitatea.
 10. The Princess Switch (Un schimb regal) – 16 noiembrie -> Când un brutar din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că arată asemănător ca niște gemeni, ei gândesc un plan de Crăciun pentru a face schimb de locuri.
 11. The Ballad of Buster Scruggs (Balada lui Buster Scruggs) – 16 noiembrie -> Pe cai! Avem șase povești despre frontiera americană create de mințile excepționale ale fraților Joel și Ethan Coen, cei care au scris și regizat această antologie.
 12. She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra și prințesele puterii) – 16 noiembrie, pentru copii si familie -> Deghizată în superputernica She-RA, prințesa Adora, sora geamănă a lui He-Man, luptă să salveze planeta Etheria din ghearele maleficului vrăjitor Hordak.
 13. Prince of Peoria (Prințul Peoriei) – 16 noiembrie, pentru copii si familie -> Un prinț de 13 ani lipsit de griji merge incognito ca elev străin în SUA și leagă o prietenie neașteptată cu un tocilar cusurgiu.
 14. Soltera codiciada (Viața imită blogul) – 29 noiembrie -> Un copywriter cu inima frântă care trăiește în Lima, Peru este inspirată să scrie pe blog despre viața din ipostaza unei femei singure și este surprinsă de succesul pe care îl obține cu acesta.
 15. Rajma Chawal (Tata ți-a trimis o cerere de prietenie) – 30 noiembrie -> Un tată începător în ale internetului încearcă să se folosească de social media pentru a-și întări relația cu fiul lui millenial.
 16. A Christmas Prince: The Royal Wedding (Un prinț de Crăciun: Nunta regală) – 30 noiembrie -> La un an după ce l-a ajutat pe Richard să obțină coroana, Amber se pregătește să-i fie soție, însă nu e convinsă că are tot ce-i trebuie pentru a deveni regină.
 17. Tiempo compartido (Infern tropical) – 30 noiembrie -> Doi bărbați își unesc puterile pentru a-și salva familiile dintr-un paradis tropical, convinși fiind că există un plan sinistru prin care acestea vor fi ținute departe de ei.
 18. The World Is Yours (Lumea e a ta) – 30 noiembrie -> Pentru a scăpa de viața sa de plină de ilegalități, un mic mafiot din Paris acceptă un ultim loc de muncă care implică Spania, droguri, Iluminati și o mamă arogantă.
 1. Follow This: Part 3 (Urmărește-mă!) – 1 noiembrie -> Reporterii BuzzFeed investighează sexboți, vânători de superbug-uri și altele în cel de-al treilea sezon al acestei docu-serii.
 2. ReMastered: Tricky Dick & The Man in Black (ReMastered: Nixon & Omul în Negru) – 2 noiembrie -> Subiectul documentarului este vizita lui Johnny Cash la Casa Albă, în 1970. Noile idealuri ale lui Cash contrastau puternic cu politica lui Richard Nixon.
 3. They’ll Love Me When I’m Dead (Mă vor iubi când nu voi mai fi) – 2 noiembrie -> Actorii, echipa și alte persoane implicate discută procesul de creație tumultuos din spatele ultimului film al lui Orson Welles, „The Other Side of the Wind”.
 1. John Leguizamo’s Latin History for Morons (John Leguizamo: Istorie latino-americană pentru tâmpiți ) – 5 noiembrie -> John Leguizamo îmbină comedia și istoria în această versiune filmată a spectacolului său despre cum e să fii hispanic în SUA.
 2. Loudon Wainwright III: Surviving Twin – 13 noiembrie -> Câștigător Grammy, cântărețul Loudon Wainwright III reflectă asupra relației ciudate cu tatăl său într-o seară plină de muzică și storytelling.
 3. Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attel (Duelul microfoanelor cu Jeff Ross și Dave Attell) – 27 noiembrie -> Veteranii comediei Jeff Ross și Dave Attell se iau peste picior reciproc, dar se amuză și pe seama publicului și a invitaților speciali.

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Ghostbusters (Vânătorii de fantome) -> 1 noiembrie
 2. Magic Mike (Mike meseriașu’) -> 1 noiembrie
 3. Resident Evil: Afterlife (Resident Evil: Viața de apoi) -> 1 noiembrie
 4. Source Code (Transfer de identitate) -> 1 noiembrie
 5. A Wednesday -> 1 noiembrie
 6. Arjun: The Warrior Prince -> 1 noiembrie
 7. Barfi! -> 1 noiembrie
 8. Children of Men (Copiii tatălui) -> 1 noiembrie
 9. Christmas With A View (Crăciun cu priveliște) -> 1 noiembrie
 10. Don’t Breathe (Omul din întuneric) -> 1 noiembrie
 11. Grandmaster -> 1 noiembrie
 12. Life in a … Metro -> 1 noiembrie
 13. Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Bărbați în izmene) -> 1 noiembrie
 14. The Raven (Corbul) -> 1 noiembrie
 15. The Reader (Cititorul) -> 1 noiembrie
 16. The Rebound (Idilă cu dădaca mea) -> 1 noiembrie
 17. The Thirteenth Floor (Etajul 13) -> 1 noiembrie
 18. To Rome With Love (Din dragoste pentru Roma) -> 1 noiembrie
 19. Kevin James: Sweat the Small Stuff (Kevin James: Micile neplăceri) -> 2 noiembrie
 20. Vertigo (Amețeala) -> 8 noiembrie
 21. E.T. the Extra-Terrestrial (E.T. Extraterestrul) -> 9 noiembrie
 22. In Good Company (Șef, și puțin mai mult!) -> 9 noiembrie
 23. ParaNorman -> 9 noiembrie
 24. Age of tanks (Epoca tancurilor) -> 10 noiembrie
 25. Barcelona: A Love Untold (Barcelona: O poveste nespusă) -> 13 noiembrie
 26. Can’t Help Falling in Love (Nu pot să nu mă îndrăgostesc) -> 13 noiembrie
 27. Crazy Beautiful You (Tineri, nebuni și frumoși) -> 13 noiembrie
 28. Kid Kulafu -> 13 noiembrie
 29. One More Chance (O șansă pentru noi) -> 13 noiembrie
 30. Seven Sundays (Șapte duminici) -> 13 noiembrie
 31. She’s Dating the Gangster (Dragoste de gangster) -> 13 noiembrie
 32. Starting Over Again (O putem lua de la capăt?) -> 13 noiembrie
 33. That Thing Called Tadhana (Purtați de destin) -> 13 noiembrie
 34. Law Abiding Citizen (Motivat să ucidă) -> 14 noiembrie
 35. Midnight in Paris (Miezul nopții în Paris) -> 15 noiembrie
 36. THE MECHANIC (Mecanicul) -> 15 noiembrie
 37. The Young Victoria (Tânăra Victoria) -> 15 noiembrie
 38. Biutiful -> 15 noiembrie
 39. Colombiana (Columbiana) -> 15 noiembrie
 40. Conan the Barbarian -> 15 noiembrie
 41. Killer Elite (Killer Elite: Înfruntarea) -> 15 noiembrie
 42. Let Me In (Nopți însângerate) -> 15 noiembrie
 43. Man on a Ledge (Dreptate la înălțime) -> 15 noiembrie
 44. Remember Me (Amintește-ți de mine) -> 15 noiembrie
 45. The Cabin in the Woods (Cabana din pădure) -> 15 noiembrie
 46. The Imaginarium of Doctor Parnassus (Dr. Parnassus) -> 15 noiembrie
 47. The Woman in Black (Femeia în negru) -> 15 noiembrie
 48. Donald Glover: Weirdo (Donald Glover: Ciudatul) -> 19 noiembrie
 49. The Missing (Dispărutele) -> 26 noiembrie
 1. Danger Mouse (Șoricelul neînfricat) – S2 -> 9 noiembrie
 2. Parenthood (Numai tată să nu fii!) – 9 noiembrie
 3. All Hail King Julien (Trăiască regele Julien) – S3 + S4 -> 11 noiembrie
 4. Vikings – S5 -> 30 noiembrie

3 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii noiembrie pe Netflix

 1. 1984 și poate Baby… + Sassenach! Clar!
  Better Call Saul s-a terminat, nu știu de ce e în comunicat. 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s