[Film] Dumplin’ – Poze Promotionale / Poster

O comedie cu valențe muzicale în stilul Pitch Perfect și Bring It On, filmul prezintă povestea lui Willowdean (poreclită Dumplin’), o tânără grăsuță și sigură pe sine care, pentru a-și scoate mama din sărite se înscrie alături de câțiva prieteni în concursul de frumusețe condus de aceasta. Ceea ce începe ca un act impulsive, treptat devine ceva ce poate face o diferență, Will transformându-se în inspirația de care mulți au nevoie – cu informații ‘din interior’ despre ce înseamnă cu adevărat lumea frumuseții și luptele din spatele scenei, Will câștigă respecul mamei sale care, la rândul său, învață să-și iubească fiica pentru cine este ea cu adevărat. Scenariul are la bază romanul YA omonim, semnat de Julie Murphy, disponibil și în România via editura Epica – Dumplin’, vreau o viață pe măsura formelor mele.

Jennifer Aniston o va interpreta pe Rosie, mama lui Willowdean (Danielle Macdonald), o fostă regină a frumuseții care acum se ocupă de concursurile din Texas.

Distribuție: Jennifer Aniston, Odeya Rush, Danielle Macdonald, Dove Cameron, Luke Benward, Bex Taylor-Klaus, Maddie Baillio, Georgie Flores, Ginger Minj, Ann Mahoney, Harold Perrineau
Premiera: 7 decembrie (Netflix + câteva cinematografe alese)


Dumplin_Netflix_P


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s