Tidelands – Sezonul 1 / Informații / Poze Promoționale / Promo

Un thriller supranatural, Tidelands (ro. Regatul apelor) prezintă povestea lui Cal McTeer, o tânără care după o detenție de zece ani, revine acasă în golful Orphelin, un orașel de pescari. Când cadavrul unuia dintre pescari este adus la mal, afacerea locala cu traficul de droguri este aflată, Cal văzându-se nevoită să descopere secretele bine păstrate ale celor din Orphelin, dar și să afle mai multe despre o mică comunitate aciuată la marginea golfului –un grup de tidelanders, creaturi supranaturale jumătate om, jumătate sirene. În centrul evenimentelor misterioase din oraș, o vom vedea alături de Cal pe Adrielle Cuthbert (Elsa Pataky), lidera grupului de tidelanders din golf, aceasta fiind dispusa sa faca orice pentru a-si proteja tribul.

Distribuție: Charlotte Best, Elsa Pataky, Aaron Jakubenko, Peter O’Brien, Marco Pigossi, Kiwi Mattias Inwood, Madeleine Madden, Caroline Brazier, Dalip Sondhi
Episoade: 8
Premieră: 14 decembrieLink-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

2 thoughts on “Tidelands – Sezonul 1 / Informații / Poze Promoționale / Promo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s