[Film] Mowgli – Trailer / Poze Promotionale / Poster

Cunoscutul actor și regizor Andy Serkis reinventează capodopera lui Rudyard Kipling, în care un băiețel aflat între două lumi își acceptă destinul și devine o legendă. Mowgli (Rohan Chand) nu a aparținut niciodată în sălbăticia junglei și nici în lumea civilizată a oamenilor. Acum el trebuie să treacă peste provocările specifice fiecărei lumi și să descopere unde ar trebui să se afle de fapt. Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys și Naomie Harris fac parte din distribuția de excepție, alături de tânărul Rohan Chand, în această aventură emoționantă și spectaculoasă din punct de vedere vizual.

MOWGLI: LEGENDA JUNGLEI va fi lansat într-un număr limitat de cinematografe începând cu 29 noiembrie, în Los Angeles, New York, San Francisco și Londra. Filmul va fi lansat la nivel global pe Netflix începând cu 7 decembrie și va avea o lansare extinsă în cinematografe din SUA și UK. Mai multe informatii, aici.
Mowgli_Netflix_P


Link-uri utile: Facebook /  Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s