Comunicat de presă: noutățile lunii decembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în decembrie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. The Sound of Your Heart: Reboot – S2 / 3 decembrie -> Cho Seok, autor de BD-uri online, se întoarce cu anecdote despre neînțelegeri, prostioare și gafe la toaletă în această reeditare cu o distribuție complet nouă.
 2. Dogs of Berlin (Câinii Berlinului) – S1 / 7 decembrie -> Uciderea unui fotbalist îi aduce pe doi polițiști extrem de diferiți în lupta cu interlopii din Berlin și îi aruncă în mijlocul propriilor activități ilegale.
 3. The Hook Up Plan (Dragoste de ocazie) – S1 / 7 decembrie -> În momentul în care pariziana Elsa este lăsată deoparte de fostul ei, prietenii săi angajează în secret un bărbat pentru a o ajuta să-și mute lucrurile. Dar planul lor merge un pic prea bine.
 4. El recluso (Deținutul) – S1 / 7 decembrie -> Un fost ofițer de marină se află ca deținut într-o închisoare mexicană cu scopul de a se infiltra într-o bandă suspectată de răpirea fiicei unui judecător american.
 5. Pine Gap – S1 / 7 decembrie -> La unitatea strict secretă de apărare americano-australiană apar fisuri în alianțele importante pe măsură ce spionii fie lucrează împreună, fie unul împotriva celuilalt.
 6. The Ranch (Ferma) – Partea 6 / 7 decembrie -> Colt se confruntă cu provocările administrării unei ferme. El și Abby se pregătesc să devină părinți. O a doua sosire îi ține în gardă pe cei din familia Bennett.
 7. Nailed It! Holiday! (La fix! De sărbători!) – Special / 7 decembrie -> “La fix!” este programul de sărbători mult-așteptat, cu ingrediente lipsă, cerințe imposibile și deserturi care arată extraordinar de prost.
 8. Bad Blood (Cu mâinile murdare) – S1 / 7 decembrie -> Această dramă polițistă redă povestea adevărată a familie Rizzuto și a asociaților săi, care au condus crima organizată din Montreal timp de câteva decenii
 9. Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale (Sabrina: Între lumină și întuneric) – Special / 14 decembrie -> Pe măsură ce se apropie solstițiul de iarnă, Sabrina orchestrează o călătorie emoțională cu consecințe grave, iar planurile vesele ale lui Susie devin amenințătoare.
 10. The Fix (Soluții utopice) – S1 / 14 decembrie -> În această emisiune-concurs, comedieni cunoscuți încearcă pe rând să vină cu soluții ideale la cele mai dificile probleme ale lumii de azi.
 11. The Protector (Ultimul protector al orașului) – S1 / 14 decembrie -> Înzestrat cu puteri mistice de către un talisman, un tânăr intră în lupta cu forțele întunericului și vrea să rezolve un mister din trecutul său.
 12. Fuller House – S4 / 14 decembrie -> Aventurile familiei Tanner continuă. Acum, Dj Tanner-Fuller împarte casa cu sora ei, Stephanie, și cu prietena lor Kimmy, care o ajută să-și crească cei trei băieți.
 13. Travelers (Călătorii) – S3 / 14 decembrie -> Acum că existența lor a fost dată în vileag tuturor, MacLaren și echipa lui trebuie să-și acopere urmele, să se alieze cu FBI-ul și să-l găsească pe călătorul 001.
 14. Inside the Real Narcos (În lumea narcotraficanților) – S1 / 14 decembrie -> Jason Fox, soldat din forțele speciale, intră în rândurile cartelurilor drogurilor din Mexic, Columbia și Peru pentru a-i înțelege pe cei implicați și modul lor de operare.
 15. Inside the World’s Toughest Prisons – S3 / 14 decembrie -> Jurnalistul de investigații Raphael Rowe, care a fost cândva acuzat în mod greșit de crimă, vizitează închisori din Columbia, Costa Rica, România și Norvegia.
 16. Sunderland Til I Die (Sunderland până la moarte) – S1 / 14 decembrie -> Un serial documentar despre clubul englez de fotbal Sunderland și efectul retrogradării acesteia din Premier League în ediția de campionat 2017-2018.
 17. Tidelands (Regatul apelor) – S1 / 14 decembrie -> Fosta condamnată Cal McTeer se întoarce în orașul natal Orphelin Bay în care se zvonește despre o conspirație datată de generații despre crime, droguri și sirene.
 18. Terrace House: Opening New Doors – Partea 5 / 18 decembrie -> Un grup de tineri, între care un bucătar, un practicant de snow-boarding și un jucător de hochei pe gheață, se adună în pădurea Karuizawa pentru a-și urmări visurile.
 19. Back With the Ex (Din nou împreună?) – S1 / 21 decembrie -> Într-o serie de regăsiri emoționante, patru celibatari reiau legătura cu iubirile lor din trecut și încearcă să readucă pasiunea la viață.
 20. The Casketeers (Casa funerară) – S1 / 21 decembrie -> Alături de angajații excentrici, antreprenorii de pompe funebre Francis și Kaiora Tipene ajută familiile să se împace cu pierderea suferită în acest serial înduioșător.
 21. Perfume (Parfumul) – S1 / 21 decembrie -> O femeie este găsită moartă și cu glandele sudoripare extirpate, iar o polițistă interoghează grupul de prieteni care au fost la internat cu ea.
 22. Diablero (Diablero: Vânătorul de demoni) – S1 / 21 decembrie -> Un tânăr preot cere ajutorul unui vânător de demoni și al unui expert în fenomene paranormale pentru a găsi o fată răpită în lumea subterană din Mexico City.
 23. Derry Girls (Fetele din Derry) – S1 / 21 decembrie -> Acest serial de comedie urmărește un grup de prieteni care își trăiesc adolescența pe fundalul conflictelor civile din Irlanda de Nord, din anii ’90.
 24. Tales by Light (Poveștile luminii) – S3 / 21 decembrie -> Sezonul 3 urmărește un trio de fotografi plecați în descoperirea unor cartiere din India, a recifurilor din Indonezia și a zonelor rurale din Australia.
 25. 7 Days Out (Cu șapte zile înainte) – S1 / 21 decembrie -> Un serial documentar care prezintă entuziasmul și drama din culise, cu câteva zile înainte de anumite evenimente importante difuzate în direct, precum Kentucky Derby.
 26. BÖRÜ (Wolf/ Ultima linie de apărare) – S1 / 21 decembrie -> Delegați cu operațiuni riscante din Turcia, membrii unei unități speciale de securitate se confruntă cu pericolul și tragedia atât pe teren, cât și acasă.
 27. You (Tu) – S1 / 26 decembrie -> Obsedat de o scriitoare aspirantă, un strălucit administrator al unei librării începe să elimine strategic și în liniște toate obstacolele care o țin departe de el.
 28. Alexa & Katie – S2 / 26 decembrie -> Pentru cele mai bune prietene, Alexa și Katie, al doilea an aduce romantism, o despărțire majoră și o promisiune la ziua de naștere – și lecții pe care nu le vor uita niciodată.
 29. Instant Hotel – S1 / 28 decembrie -> Echipe de australieni concurează între ele pentru titlul de cel mai bun Instant Hotel, stând câte o noapte în fiecare clădire pentru a le oferi rating.
 30. Yummy Mummies (Mămici de succes) – S1 / 28 decembrie -> Urmăriți patru mame tinere cu un stil de viață de invidiat în timpul sarcinii, în timp ce acestea pătrund într-o nouă realitate haotică cu bebeluși nou-născuți.
 31. Selection Day (Selecția) – S1 / 28 decembrie -> Un băiat de 14 ani vrea să intre în echipa de cricket din Mumbai și îl întâlnește pe rivalul fratelui său mai mare, iar întregul său univers începe să se schimbe.
 32. Murder Mountain (Muntele crimelor) – S1 / 28 decembrie -> Un bărbat a dispărut în Humboldt, California, expunând o rețea periculoasă și inconfundabilă de violență, droguri și neimplicare a poliției.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Patriot Act with Hasan Minhaj (Hasan Minhaj: Fii patriot!) – S1, joi (din 4.11) -> În acest program săptămânal, Hasan Minhaj explorează tendințele care modelează lumea noastră fragmentată, folosindu-și vocea comică și stilul de narare unic.
 2. The Rise of Phoenixes (Zborul păsării Phoenix) – S1, vineri -> Când un secret din trecut revine, un judecător respectat trebuie să aleagă între a-și răzbuna familia sau a rămâne fidelă prințului pe care îl iubește.
 3. Riverdale – S3, joi  -> După o revoltă și un sezon de război politic cu mize mari, gașca din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș.
 4. Outlander (Straina) – S4, sambata (din 5.11)
 5. Dynasty (Dinastia) – S2, sambata  -> În urma unui incendiu calamitat, care le-a lăsat casa în flăcări, membrii Carrington trec prin dărâmături pentru a-și reconstrui dinastia – și pentru a se ridica din nou.
 6. A Taiwanese Tale of Two Cities (Poveste taiwaneză despre două orașe) – S1, duminica (din 14.10) -> Două regine ale frumuseții – aceași moșternire, dar pe coaste separate – și o decizie care va lega, curând, căile lor.
 7. Black Lightning (Fulgerul negru) – S2, marti (din 16.10) -> Poate că Black Lightning a supraviețuit, dar puterile lui speciale nu. Acum, el trebuie să își ajute fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta.
 8. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marti
 9. Memories of the Alhambra (Amintiri din Alhambra)S1 / sambata (din 1.12) -> În timp ce îl caută pe creatorul misterios al unui joc cu realitate augmentată, directorul unui fond de investiții întâlnește o femeie care are o pensiune în Spania.


 • Filme, documentare, anime și comedii originale Netflix
 1. Battle – 1 decembrie -> Tatăl lui Amalie dă faliment, iar viața prosperă a tinerei dansatoare este distrusă. Însă întâlnirea cu dansatorul de hip-hop Mikael aduce traiului un nou ritm.
 2. Crossroads: One Two Jaga (Rezultate fatale) – 1 decembrie -> În Kuala Lumpur, o angajată abuzată încearcă să fugă în Indonezia, iar un polițist idealist insistă să lupte împotriva corupției, dar plătește un preț mult prea mare.
 3. 5 Star Christmas (Crăciun de cinci stele) – 7 decembrie -> Departe de soții lor. Departe de paparazzi și de reporteri. Ce ar putea merge prost în această încercare de Crăciun?
 4. Mowgli: Legend of the Jungle (Mowgli: Legenda junglei) – 7 decembrie -> Un orfan crescut de animale în junglă devine erou după ce înfruntă un dușman periculos, precum și propriile sale origini umane.
 5. ROMA – 14 decembrie -> Filmul câștigătorului premiului Oscar Alfonso Cuarón prezintă un an tumultuos din viața unei familii din clasa mijlocie din Ciudad de México, la începutul anilor ’70.
 6. Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski (O luptă nesfârșită: Viața și arta lui Szukalski) – 21 decembrie -> Artiști underground din L.A. descoperă munca unui sculptor polonez uitat, un geniu nebun a cărui poveste reală se dezvăluie capitol după capitol.
 7. Bad Seeds (Buruienile) – 21 decembrie -> Urmărit de trecut, un artist fals ce face înșelătorii cu mama lui adoptivă își găsește iertarea prin a îndruma un grup dificil de studenți.
 8. Bird Box (Bird Box: Orbește) – 21 decembrie -> La cinci ani după ce un val de sinucideri decimează populația, o femeie și cei doi copii ai săi pornesc într-o călătorie disperată și periculoasă pentru a găsi refugiu.
 9. La noche de 12 años (Amintiri din celulă) – 28 decembrie -> Trei prizonieri politici, inclusiv viitorul președinte al Uruguayului, José Mujica, sunt ținuți în captivitate de dictatura militară a Uruguayului.
 10. When Angels Sleep (Când îngerii dorm) – 28 decembrie -> Un om de afaceri adoarme la volan și lovește o femeie cu mașina. Interacțiunile cu prietena înspăimântată a acesteia dezlănțuie un șir de evenimente întunecate.
 1. The American Meme (Mema americană: Viața, libertatea și căutarea faimei) – documentar, 7 decembrie -> Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Brittany Furlan și Kirill Bichutsky sunt vedete pe rețelele de socializare care își construiesc imperii online și înfruntă capcanele faimei.
 2. ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? (ReMastered: Cine l-a ucis pe Jam Master Jay?) – documentar, 7 decembrie -> Jam Master Jay, Dj la Run-D.M.C., a avut un impact imens asupra comunității sale și a muzicii. Însă prietenii și familia încă nu s-au împăcat cu misterul morții lui.
 3. The Innocent Man (Nevinovatul) – documentar, 14 decembrie -> Bazat pe adevăratul best-seller de crimă al lui John Grisham, serialul documentar cu șase părți, The Innocent Man, se concentrează asupra a două crime care au șocat micul oraș Ada din Oklahoma în anii 1980 – și controversatul lanț de evenimente care au urmat.
 4. Springsteen on Broadway – documentar, 16 decembrie -> În acest spectacol apreciat bazat pe autobiografia sa bestseller, Bruce Springsteen interpretează versiuni acustice ale melodiilor sale și ne spune povești personale.
 1. Hero Mask (Masca de erou) – anime, 3 decembrie -> După o serie de morți misterioase, procurorul Sarah Sinclar și agentul SSC James Blood descoperă o conspirație clădită în jurul unor măști stranii.
 2. Back Street Girls: Gokudols – anime, 12 decembrie -> Pentru a-și ispăși greșeala, trei frați yakuza sunt obligați să-și transforme corpul și să formeze o trupă de fete care să pătrundă pe scena underground a muzicii J-Pop.
 3. Baki – anime, 18 decembrie ->În timp ce campionul de arte marțiale, Baki Hanma, se antrenează din greu pentru a-și depăși tatăl legendar, cinci deținuți violenți din rândul morții coboară asupra Tokio-ului pentru a-l lua pe el.
 4. Last Hope (Ultima speranță) – anime (partea 2), 21 decembrie -> Echipa Pandora continuă să suporte o serie de eșecuri care amenință orașul, în timp ce Mr. Gold așteaptă șansa de a se răzbuna.
 5. Sirius the Jaeger (Sirius, vânătorul) – anime, 21 decembrie -> Într-un Tokyo imperial, un grup care se numește “Jaegers” vânează în secret vampirii care caută Arca lui Sirius. Printre ei se află și vârcolacul Yuliy.
 6. Hi Score Girl – anime, 24 decembrie -> Un gamer înrăit, însă slab la învățătură și la sport, își întâlnește în sfârșit rivalul perfect la sala de jocuri unde merge: colega sa bogată, Akira.
 1. Vir Das: Losing It (Vir Das: Mi-am pierdut…) – comedie, 11 decembrie -> Într-un nou program special de stand-up, comedianul Vir Das discută despre călătorii prin lume, religie, o boală din copilărie, dorința lui de a fi un supererou indian și altele.
 2. Out of Many, One (E pluribus unum: Visul american) – comedie, 12 decembrie -> În timp ce se pregătesc pentru testele lor de naturalizare, câțiva imigranți legali discută despre ceea ce i-a determinat să caute mai multe oportunități în America.
 3. Ellen DeGeneres: Relatable (Ellen DeGeneres: Pe gustul tuturor) – comedie, 18 decembrie -> Noul program special de comedie al lui Ellen DeGeneres apare în 2018.
 • Netflix pentru copii și familie
 1. Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas (Frâu liber: Douăsprezece nechezături de Crăciun) – 7 decembrie -> Bright Fields se pregătește pentru Balul Vâscului, o podoabă spartă o ajută pe Zoe să descopere un secret de familie, iar Gaby ajunge la mila noii șefe, Mia.
 2. Super Monsters and the Wish Star (Supermonstruleții și steaua magică) – 7 decembrie -> Împodobește casa cu magia sărbătorilor și pregătește-te pentru o petrecere festivă, de la supermonstruleți pentru tine.
 3. Dance & Sing with True: Songs (Dansează și cântă cu True) – 14 decembrie -> True și prietenii ei compun muzică și își doresc ca tu să dansezi și să cânți odată cu ei. Nu fi timid, distrează-te! Melodiile sunt de-a dreptul drăguțe.
 4. Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prințul Peoriei: Miracolul elanului Crăciunului) – 14 decembrie -> Teddy nu a ratat niciodată Festivalul Luminilor, dar pista de bowling a fost înzăpezită! Numai că nu trebuie să își facă griji – Emil insistă că renul de Crăciun va salva ziua.
 5. 3Below: Tales of Arcadia (Trei sub stele: Povești din Arcadia) – 21 decembrie -> După ce aterizează de urgență în Arcadia, doi extratereștri de spiță regală încearcă să scape de vânătorii de recompense intergalactici. Creat de Guillermo del Toro.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. In the Line of Fire (În bătaia puștii) – 1 decembrie
 2. The Water Horse: Legend of the Deep (Eu și monstrul meu) – 1 decembrie
 3. The Haunting (Castelul bântuit) – 1 decembrie
 4. Hugo – 1 decembrie
 5. Sad Hill Unearthed (Sad Hill: Reconstituirea) – 1 decembrie
 6. Ayotzinapa, El paso de la Tortuga (Ayotzinapa – Justiție în ritm de melc) – 1 decembrie
 7. Bram Stoker’s Dracula (Dracula) – 1 decembrie
 8. 50/50 – 1 decembrie
 9. Sausage Party (Petrecerea cârnaților) – 3 decembrie
 10. Paul (Paul. Un extraterestru fugit de-acasă) – 7 decembrie
 11. American Graffiti – 7 decembrie
 12. Patch Adams (Patch Adams, un doctor trăsnit) – 7 decembrie
 13. Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: La limita rațiunii) – 7 decembrie
 14. Baby Mama (Mamă surogat) – 7 decembrie
 15. Savages (Brutele) – 7 decembrie
 16. Slumdog Millionaire (Vagabondul milionar) – 9 decembrie
 17. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – 12 decembrie
 18. The Spy Next Door (Spionul din vecini) – 12 decembrie
 19. American Assassin (Asasin American) – 15 decembrie
 20. The Best Offer (Ofertă irezistibilă) – 20 decembrie
 21. Marvel’s Thor: Ragnarok – 25 decembrie

 

 1. Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World (Christiane Amanpour: Sexul și dragostea în jurul lumii) – S1 / 1 decembrie
 2. Disney’s Jessie – S3 / 13 decembrie
 3. Disney’s Lab Rats (Copiii bionici) – S3 / 13 decembrie
 4. Disney’s Doc McStuffins (Doctorița Plușica) – S3 / 13 decembrie
 5. Disney’s Sofia the First (Sofia Întâi) – S3 / 13 decembrie
 6. The Adventures of Puss in Boots (Peripețiile Motanului Încălțat) – S3 & S4 / 16 decembrie
 7. American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace – S2 / 21 decembrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s