‘Daredevil’ anulat după trei sezoane

La o lună de când reprezentanții Netflix și Marvel anunțau finalul colaborării pentru Luke Cage și Iron Fist, pare că inevitabilul s-a produs și a venit rândul titului care a deschis universul eroilor din New York și a dat startul celebrelor lupte din lift/hol. Continuând în această manieră, este de așteptat să primim cât de curând astfel de știri și pentru  Jessica Jones și The Punisher – asta după ce vor fi lansate noile episoade, pentru moment neavând informatii privind revenirea pe micile ecrane a celor doi.

Povestea lui Matt Murdock a luat sfârșit la Netflix însă Diavolul din Hell’s Kitchen are șanse mari să revină cu noi episoade pe noua platformă de streaming Disney+, mai exact în noile proiecte Marvel anunțate. Rămâne de văzut totuți cum și când, dacă se va continua în această formula sau vor exista chiar schimbări în distribuție.

Lansat în 2015, după evenimentele din The Defenders, Daredevil a revenit pe 19 octombrie cu sezonul 3,  unul dintre cele mai apreciate sezoane Marvel/Netflix.


-Netflix:
Marvel’s Daredevil will not return for a fourth season on Netflix. We are tremendously proud of the show’s last and final season and although it’s painful for the fans, we feel it best to close this chapter on a high note. “While the series on Netflix has ended, the three existing seasons will remain on the service for years to come, while the Daredevil character will live on in future projects for Marvel,”


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

5 thoughts on “‘Daredevil’ anulat după trei sezoane

  1. Din ce știam, Disney+ va fi o platformă pentru copii și întreaga familie, serialele mai serioase precum Daredevil s-ar putea să le pună pe Hulu, că parcă și pe acolo au ceva legătură. Am pierdut șirul la ce companie a cumpărat ce companie în ultimii ani. 😆

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s