Nu pune deoparte cărțile de vrăji – Școala continuă la Academia vrăjitoarelor. Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) ne va fermeca prin noi episoade.

În timp ce se pregăteau pentru episodul special de sărbători „O poveste în miez de iarnă”, vrăjitoarele, vrăjitorii, muritorii și celelalte personaje din Greendale au primit un cadou cu ocazia solstițiului de iarnă: Netflix a comandat 16 noi episoade din Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric), care vor fi lansate în două părți (părțile 3 și 4). În episoadele noi se vor alătura Jedidiah Goodacre care îl va interpreta pe Dorian Gray și Alexis Denisof, care îl va juca pe Adam Masters, prietenul lui Mary Wardwell.

Părțile 3 și 4 vor intra în producție în 2019. Partea a 2-a a fost anunțată anterior și va avea premiera pe 5 aprilie 2019.

Despre: Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile Sabrinei, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele din lume și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.


Roberto Aguirre-Sacasa, creatorul și producătorul executiv a declarat:
„Slăvit fie Lordul Întunericului! Sunt recunoscător că partenerii de la Warner Brothers, Netflix, Berlanti Television și Archie Productions susțin varianta mai întunecată a poveștii despre cea mai faimoasă vrăjitoare adolescentă din lume. Și mă bucur că pot continua serialul despre aventurile Sabrinei alături de echipele incredibile de distribuție și producție, în frunte cu extraordinara Kiernan Shipka.”


Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.